TEMAT OGÓLNY

Bretonnia

Moderatorzy: Jagal, Milczek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Re: Rycerski fluff; ksiązki o naszych szlachetnych rycerzach

Post autor: Matis »

Dziękuje za gościnność ale ten pomysł raczej nie wypali. Wy macie po 20+ lat, ja 16 nie całe... Szkoda bo z wielką chęcią bym się wybrał.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
Rilam
Kradziej

Post autor: Rilam »

Ja jednak wolałbym Dracona. Ostatnim razem Bretończyków było trzech licząc mnie. Rycerskie hufce nie były liczne i w przyszłym roku jeśli Pani okaże się łaskawa musi być nas więcej. Przy okazji możemy wieczorem jakieś rycerskie gry zorganizować albo minikonkurs wiedzy o Bretonni, a dla zwycięscy szlachetny trunek postawiony przez resztę rycerskiej braci.

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Już widzę miny reszty graczy jak na Dracona stawi się 10-12 Bretończyków :twisted:

Awatar użytkownika
Gniewko
Masakrator

Post autor: Gniewko »

No cóż, ja będę na 99%. Myślę, że Farthan ze Szczecina też dałby radę wpaść (na pewno ma bliżej ode mnie :) ). Kilku nas się zbierze. Rozumiem, że Rilam i Jagal z automatu będą. Dibo, co z Tobą? Emiel? Thomas? Watcher? Bo nie wiem ile wina zabrać :)
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Zobaczymy jak będzie z kasą i pracą ale wybierać to sie wybieram na pewno ! Prawdopodobnie i tak wezmę ze sobą jednak Beastmenów :twisted:
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Gniewko
Masakrator

To bez znaczenia, i tak Cię upijemy.

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

W to nie wątpię bo jestem naznaczony piętnem chaosu otóż mam głowę leśnej kozy a nie pancernego wojaka :roll: i niezwykle łatwo padam pod niszczycielskimi razami wymierzanymi mi przez magiczne trunki ... Co jest mi w sumie na rękę ze względu na moją centusiowską Krakowską nature :mrgreen: "Grosz nie przepity to grosz zaoszczędzony"
Czcij Koze !!

Awatar użytkownika
Watcher
Chuck Norris

Post autor: Watcher »

Gniewko pisze:No cóż, ja będę na 99%. Myślę, że Farthan ze Szczecina też dałby radę wpaść (na pewno ma bliżej ode mnie :) ). Kilku nas się zbierze. Rozumiem, że Rilam i Jagal z automatu będą. Dibo, co z Tobą? Emiel? Thomas? Watcher? Bo nie wiem ile wina zabrać :)
Ja ostatnio jestem na bitewnym urlopie, niewiasta w stan błogosławiony popadła :) Więc najbliższe mastery są mało prawdopodobne (chyba że w Pile ktoś jakiś zorganizuje :lol: ). A szkoda, chętnie bym się z Tobą wreszcie spotkał, no i Jagalowi za pomoc, figurki i podarowane traye hojniej podziękował :)
Ale na DMP może się wyrwę ;)
Marcet sine adversario virtus

Minas Kolmar

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Gratuluje :D

emiel_regis
Oszukista

Post autor: emiel_regis »

ja nie mam pojęcia, co robię w wakacje. A swoją drogą: na bazyla ktoś z towarzystwa się wybiera?

Awatar użytkownika
Kwaśny
Wałkarz

Post autor: Kwaśny »

Panowie kusicie tymi winami jak nie wiem co. Chyba i ja spakuję moich bretońców i wyruszę w trasę co by owego trunku zasmakować i bitwę przyjąć wszak moi zbrojni od 6 edycji bez walki stoją :lol2:
Kupię:
- 4 edycyjnych bretonnian knights on foot
- bretonnian trebuchet
-wood elves treekins

Awatar użytkownika
Gniewko
Masakrator

Zatem nad morze panowie! Najpierw złoimy przeciwnikom tyłki, a potem radośnie się porobimy winem na plaży :)

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Emiel - Ja jadę na bazyliszka.

Czy ktoś z was moi szanowni panowie jest mi w stanie użyczyć na bazyliszka Bretońskiego Lorda z Great Weaponem ??
Czcij Koze !!

Awatar użytkownika
Rilam
Kradziej

Post autor: Rilam »

Mnie niestety na Bazyliszku nie będzie. Jednak Dracon mus. Cieszy mnie spore zainteresowanie, bo niestety nasza armia troszkę zapomniana jest. To jeszcze nie Ogry, ale wielu się odwróciło. Musimy pokazać klasę.

emiel_regis
Oszukista

Dibo, pisałem już w wątku z pożyczkami: wezmę tego lorda do Wawy. Sam i tak jadę elfami, bo 100 lat smokiem nie grałem i chcę to nadrobić, więc jak coś - to krzyczeć - paru wolnych bretońców się znajdzie

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Tak widziałem :D dzięki jesteś wielki wampirku. Do zobaczenia w sobotę ... jeśli nie zaśpię na pociąg o 4 rano.
Czcij Koze !!

emiel_regis
Oszukista

przez Radom jedziesz? Bo jeszcze nie wiem, czym będę jechał, może bym sie pod jakąś ekipę podłączył :wink:

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Jedziemy pociągiem o 4 od razu do warszawy. Dupa wyszła z przejazdu samochodem, przez co wykruszyła sie troszkę nasza reprezentacja :roll:
Czcij Koze !!

Awatar użytkownika
BoB miniatures
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: BoB miniatures »

Mam pytanie, bo ostatnio wypadłem z obiegu troszkę :( Są jakieś ploty niepotwierdzone chociaż na temat kiedy, albo chociaż który z kolei będzie nasz AB?

Awatar użytkownika
Gniewko
Masakrator

Jak Pani da, to na święta dostaniemy :)

ODPOWIEDZ