TEMAT OGÓLNY
Re: Rycerski fluff; ksiązki o naszych szlachetnych rycerzach
Dziękuje za gościnność ale ten pomysł raczej nie wypali. Wy macie po 20+ lat, ja 16 nie całe... Szkoda bo z wielką chęcią bym się wybrał.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Ja jednak wolałbym Dracona. Ostatnim razem Bretończyków było trzech licząc mnie. Rycerskie hufce nie były liczne i w przyszłym roku jeśli Pani okaże się łaskawa musi być nas więcej. Przy okazji możemy wieczorem jakieś rycerskie gry zorganizować albo minikonkurs wiedzy o Bretonni, a dla zwycięscy szlachetny trunek postawiony przez resztę rycerskiej braci.
Już widzę miny reszty graczy jak na Dracona stawi się 10-12 Bretończyków
No cóż, ja będę na 99%. Myślę, że Farthan ze Szczecina też dałby radę wpaść (na pewno ma bliżej ode mnie ). Kilku nas się zbierze. Rozumiem, że Rilam i Jagal z automatu będą. Dibo, co z Tobą? Emiel? Thomas? Watcher? Bo nie wiem ile wina zabrać
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.
W to nie wątpię bo jestem naznaczony piętnem chaosu otóż mam głowę leśnej kozy a nie pancernego wojaka i niezwykle łatwo padam pod niszczycielskimi razami wymierzanymi mi przez magiczne trunki ... Co jest mi w sumie na rękę ze względu na moją centusiowską Krakowską nature "Grosz nie przepity to grosz zaoszczędzony"
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Ja ostatnio jestem na bitewnym urlopie, niewiasta w stan błogosławiony popadła Więc najbliższe mastery są mało prawdopodobne (chyba że w Pile ktoś jakiś zorganizuje ). A szkoda, chętnie bym się z Tobą wreszcie spotkał, no i Jagalowi za pomoc, figurki i podarowane traye hojniej podziękowałGniewko pisze:No cóż, ja będę na 99%. Myślę, że Farthan ze Szczecina też dałby radę wpaść (na pewno ma bliżej ode mnie ). Kilku nas się zbierze. Rozumiem, że Rilam i Jagal z automatu będą. Dibo, co z Tobą? Emiel? Thomas? Watcher? Bo nie wiem ile wina zabrać
Ale na DMP może się wyrwę
Gratuluje
-
- Oszukista
ja nie mam pojęcia, co robię w wakacje. A swoją drogą: na bazyla ktoś z towarzystwa się wybiera?
Panowie kusicie tymi winami jak nie wiem co. Chyba i ja spakuję moich bretońców i wyruszę w trasę co by owego trunku zasmakować i bitwę przyjąć wszak moi zbrojni od 6 edycji bez walki stoją
Kupię:
- 4 edycyjnych bretonnian knights on foot
- bretonnian trebuchet
-wood elves treekins
- 4 edycyjnych bretonnian knights on foot
- bretonnian trebuchet
-wood elves treekins
-
- Oszukista
Dibo, pisałem już w wątku z pożyczkami: wezmę tego lorda do Wawy. Sam i tak jadę elfami, bo 100 lat smokiem nie grałem i chcę to nadrobić, więc jak coś - to krzyczeć - paru wolnych bretońców się znajdzie
-
- Oszukista
przez Radom jedziesz? Bo jeszcze nie wiem, czym będę jechał, może bym sie pod jakąś ekipę podłączył
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
Mam pytanie, bo ostatnio wypadłem z obiegu troszkę Są jakieś ploty niepotwierdzone chociaż na temat kiedy, albo chociaż który z kolei będzie nasz AB?