rydwany goblinskie sa slabe - a odkad boja sie elfow to starcily swoje glowne zastosowanie
a co do slotow to zawsze chcialem zagrac na 4 gigantach

Moderator: Barbarossa
trikk pisze:Z głupotą można żyć.
Marios pisze:eee tam, biadolenie ;P
Z tym nastawieniem, to nie pogracie juz sobie przeciw orkom. Chyba, ze w domu.Aldean pisze:reasumując sądze ze +1 slot specjal dla orków, który nie moze byc wykorzystany na maszyne.
O, stary... co za rozrzutnosc! No, jeden squig herd wiecej i juz moge powalczyc z demonami ! Dawac je tu!Aldean pisze:
reasumując sądze ze +1 slot specjal dla orków, który nie moze byc wykorzystany na maszyne.
pozdrawiam
edit + stare quell animosity oczywiscie.
no do jasnej cholery. przeciez jak ja gram z demonami,vc czy de czy lizakami to myslisz ze mi jest latwo? ze w 4 turze czyszcze stól? mysle ze nikt nie podchodzi do walk z tymi armiami na luzie i nikt nie mysli ze ich z latwością zmasakruje. nie wazne czym gra.swieta_barbara pisze:Marios pisze:eee tam, biadolenie ;PZ tym nastawieniem, to nie pogracie juz sobie przeciw orkom. Chyba, ze w domu.Aldean pisze:reasumując sądze ze +1 slot specjal dla orków, który nie moze byc wykorzystany na maszyne.
ja zdaje sobie z tego sprawe. ale kto w takim razie zajmie sie bestiami, ogrami? jak widac nei mają takiego lobby jak orki, ale moze im tez dajmy dodatkowe sloty?bless pisze: Ale tak serio. Aldean, nie mowimy o tym, zeby sobie cos zmienic w orkach, zeby bylo smieszniej. Mowimy o tym, zeby te armie realnie wzmocnic, sprawic, by byla mocna i ludzie mieli podstawy powiedziec: "o kurde, trafilem na zielonych" a nie "hurra, zieloni! maska do przodu".
Ooooo, podniosłem ciśnionkobless pisze:Badz uprzejmy sie przerzucic na 40k a nie tu sabotujesz zmiany, ktorych nawet nie rozumiesz.Marios pisze:Powinniście się przerzucić na 40k.
trikk pisze:Z głupotą można żyć.
Ale co to ma do rzeczy? I jak to sie ma do Twojej hojnej propozycji jednego speciala? To po co ten special? Bo w sytuacji orkow wiele on nie zmieni. Dlaczego rownasz w dol? Nie wolno poprawiac orkow (albo mozna dawac im tylko nic nieznaczace zmiany), bo sa jeszcze inne niegrywalne armie?Aldean pisze: ja zdaje sobie z tego sprawe. ale kto w takim razie zajmie sie bestiami, ogrami? jak widac nei mają takiego lobby jak orki, ale moze im tez dajmy dodatkowe sloty?
No way. Trzeba by im napisać nowy kodeks - pomimo ostatnich zmian nikt nie gra na stałe orkami. Mamy je dociągnąć do poziomu DE/VC, żebyście łaskawie zwrócili na nie uwagę?Obaj macie rację. Tzn że O&G trzeba dopakować, żeby były grywalne.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
1. Te zmiany co wprowadziliście są bardzo ok. W połączeniu ze zmianami slotów armia jest grywalna. Na razie 6 bitew turniejowych tylko, ale jestem zadowolony. Zobaczymy jak bedzie dalej. Poziom DE/VC jest niemożliwy dla tej armii. Zresztą nikt nie wygłosił takiego postulatu.Jankiel pisze:No way. Trzeba by im napisać nowy kodeks - pomimo ostatnich zmian nikt nie gra na stałe orkami. Mamy je dociągnąć do poziomu DE/VC, żebyście łaskawie zwrócili na nie uwagę?Obaj macie rację. Tzn że O&G trzeba dopakować, żeby były grywalne.
Jak Wam się gra, jeżeli możecie się ustawić pod konkretnego przeciwnika? Łatwiej, czy dalej beznadziejnie?
to ze nowi nie wytrzymuja presji bycia wiecznie bitym...a starzy gracze nie przerzucaja sie na zielonych to fakt wiadomy. przyczyn tego rowniez.Jankiel pisze:No way. Trzeba by im napisać nowy kodeks - pomimo ostatnich zmian nikt nie gra na stałe orkami. Mamy je dociągnąć do poziomu DE/VC, żebyście łaskawie zwrócili na nie uwagę?Obaj macie rację. Tzn że O&G trzeba dopakować, żeby były grywalne.
Jak Wam się gra, jeżeli możecie się ustawić pod konkretnego przeciwnika? Łatwiej, czy dalej beznadziejnie?