Drużynowe Mistrzostwa Polski "Games R Us" 28-29.08.10 GWlkp.
Re: Drużynowe Mistrzostwa Polski "Games R Us" 28-29.08.10 GW
Dastor szykuj suty, Darek cię ukarze jak Shina na Drakonie.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Panowie i Panie!
prosze zabrac ze soba buty do pilki! boisko z oswietleniem bedzie do naszej dyspozycji! tym razem pogramy dluzej
jesli ktos wpada dzisiaj niech dzwoni do mnie, zrobimy maly trening przed sobotnia noca
prosze zabrac ze soba buty do pilki! boisko z oswietleniem bedzie do naszej dyspozycji! tym razem pogramy dluzej
jesli ktos wpada dzisiaj niech dzwoni do mnie, zrobimy maly trening przed sobotnia noca
Buszman pisze:Panowie i Panie!
A jaka pogoda u was na zachodzie , bo tutaj u nas to słabiutka na granie
siompi od wczoraj, ale jestesmy dobrej mysli
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Jeśli nie chcesz, żeby Twoja drużyna pauzowała przez 5 bitew, to lepiej nie mów więcej o tym głośno.
nawet nie wspominaj.gokish pisze:btw Na żużel to nie idziemy bo co pamiętam to ktoś 2 razy w tyłek od Myszek dostał
...taki wstyd
@Krassus- true
moze pokonali nas na torze,
ALE my pokazemy im w figurki!
SexRocket pisze:o czym tu gadac... wy nam poskladaliscie pedersena przec co mamy koniec sezonu, my wam poskladalismy sajfudinowa przez co skonczycie lige nizejgokish pisze:ale o żużlu to w sobotę możemy pogadać bo u nas nie lepiej jest
Gdzie my gdzie my Toruń czyli miasto którego nie ma