Mamikon not dead
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Noki's Caucasian Studio
Goblin fajny, wrzuć jeszcze tył płaszcza i nie kreskuj już go...
A, zamykaj farby, bo ci powysychają ....
A, zamykaj farby, bo ci powysychają ....
Panooowie! Dziękuję!!!!!
Smieja! Zawsze potrafisz mi podnieść humor Zamknę zaraz
Machnąłem jeszcze 2 squigów, wyglądają lepiej na żywca, serio, mają nawet oczy jak się przypatrzeć na żywo
Dzięki jeszcze raz za jakże miłe słowa!
Pozdro
Smieja! Zawsze potrafisz mi podnieść humor Zamknę zaraz
Machnąłem jeszcze 2 squigów, wyglądają lepiej na żywca, serio, mają nawet oczy jak się przypatrzeć na żywo
Dzięki jeszcze raz za jakże miłe słowa!
Pozdro
Pan Mamikon
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Squigi fajne - uwielbiam te zębate mordy i zawsze wobec nich będę nieobiektywny . Co do goblina - jedna sprawa mi nie pasuje - sposób cieniowania czarnego płaszcza. Żeby to wyglądało dobrze, cieniowanie musi być dokładne, bo cieniujesz wszak kontrastem, linie rozjasnień widać mocno ( taki zamiar był imho). A skoro tak linie MUSZĄ być równe, niepostrzępione i dokładne. Wtedy efekt jest dobry. Tymczasem tutaj szare rozjaśnienia wyglądaja na robione na szybciora i nie do końca dokładnie...
+1Thorkild pisze:brakuje charakterystycznego nochala
Bardzo fajnie ci wychodzą gobsy... przez twoje prace nabrałem ochoty by coś to łorksów maznąć
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Dzięki Wam, Panowie!!!
Nie ma charakterystycznych już dla mnie nochali bo chce malować dokładnie tak jak w katalogu:
Było ich w blisterze trzech więc trzeci też będzie miał normalny nos ale jak będę malował tych:
To będę im robił rudolfowe nochale
Fux- stary, jak miło coś takiego przeczytać! Maluj, chętnie oglądnę jakieś Twoje łorkowe wypociny
Dzięki jeszcze raz!
Pozdro!
Nie ma charakterystycznych już dla mnie nochali bo chce malować dokładnie tak jak w katalogu:
Było ich w blisterze trzech więc trzeci też będzie miał normalny nos ale jak będę malował tych:
To będę im robił rudolfowe nochale
Fux- stary, jak miło coś takiego przeczytać! Maluj, chętnie oglądnę jakieś Twoje łorkowe wypociny
Dzięki jeszcze raz!
Pozdro!
Pan Mamikon
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
dobry goblin, dobry...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Popróbuj też rozjaśnianie skóry goblina kolorem cytrynowym. Wyjdzie cieplejsza zieleń. Zobaczysz, czy Ci podpasuje. Kiedyś myslałem o zmontowaniu armii O&G. U mnie wtedy orkowie mieliby skórę rozjaśnianą białym, zaś gobasy - żółtym...
Dla mnie zawsze gobliny - podobnie jak stare kraśki zresztą - miały nieco bajkowo-wesoły wydźwięk i dlatego bardziej podobają mi się "cieplejsze" gobliny...
Dla mnie zawsze gobliny - podobnie jak stare kraśki zresztą - miały nieco bajkowo-wesoły wydźwięk i dlatego bardziej podobają mi się "cieplejsze" gobliny...
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Zjedz grzybki i wszystko Ci się rozjaśni w temacie tego co dzikki napisał:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kuźwa, działa, przed chwilą widziałem smoka w kuchni