A, zamykaj farby, bo ci powysychają
Mamikon not dead
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Noki's Caucasian Studio
Goblin fajny, wrzuć jeszcze tył płaszcza i nie kreskuj już go...
....
Panooowie! Dziękuję!!!!!
Smieja! Zawsze potrafisz mi podnieść humor
Zamknę zaraz 
Machnąłem jeszcze 2 squigów, wyglądają lepiej na żywca, serio, mają nawet oczy jak się przypatrzeć na żywo

Dzięki jeszcze raz za jakże miłe słowa!
Pozdro
Smieja! Zawsze potrafisz mi podnieść humor
Machnąłem jeszcze 2 squigów, wyglądają lepiej na żywca, serio, mają nawet oczy jak się przypatrzeć na żywo

Dzięki jeszcze raz za jakże miłe słowa!
Pozdro
Pan Mamikon
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Squigi fajne - uwielbiam te zębate mordy i zawsze wobec nich będę nieobiektywny
. Co do goblina - jedna sprawa mi nie pasuje - sposób cieniowania czarnego płaszcza. Żeby to wyglądało dobrze, cieniowanie musi być dokładne, bo cieniujesz wszak kontrastem, linie rozjasnień widać mocno ( taki zamiar był imho). A skoro tak linie MUSZĄ być równe, niepostrzępione i dokładne. Wtedy efekt jest dobry. Tymczasem tutaj szare rozjaśnienia wyglądaja na robione na szybciora i nie do końca dokładnie...
+1Thorkild pisze:brakuje charakterystycznego nochala
Bardzo fajnie ci wychodzą gobsy... przez twoje prace nabrałem ochoty by coś to łorksów maznąć
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Dzięki Wam, Panowie!!!
Nie ma charakterystycznych już dla mnie nochali bo chce malować dokładnie tak jak w katalogu:

Było ich w blisterze trzech więc trzeci też będzie miał normalny nos ale jak będę malował tych:

To będę im robił rudolfowe nochale
Fux- stary, jak miło coś takiego przeczytać! Maluj, chętnie oglądnę jakieś Twoje łorkowe wypociny
Dzięki jeszcze raz!
Pozdro!
Nie ma charakterystycznych już dla mnie nochali bo chce malować dokładnie tak jak w katalogu:

Było ich w blisterze trzech więc trzeci też będzie miał normalny nos ale jak będę malował tych:
To będę im robił rudolfowe nochale
Fux- stary, jak miło coś takiego przeczytać! Maluj, chętnie oglądnę jakieś Twoje łorkowe wypociny
Dzięki jeszcze raz!
Pozdro!
Pan Mamikon
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
dobry goblin, dobry... 
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Popróbuj też rozjaśnianie skóry goblina kolorem cytrynowym. Wyjdzie cieplejsza zieleń. Zobaczysz, czy Ci podpasuje. Kiedyś myslałem o zmontowaniu armii O&G. U mnie wtedy orkowie mieliby skórę rozjaśnianą białym, zaś gobasy - żółtym...
Dla mnie zawsze gobliny - podobnie jak stare kraśki zresztą
- miały nieco bajkowo-wesoły wydźwięk i dlatego bardziej podobają mi się "cieplejsze" gobliny...
Dla mnie zawsze gobliny - podobnie jak stare kraśki zresztą
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Zjedz grzybki i wszystko Ci się rozjaśni w temacie tego co dzikki napisał:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kuźwa, działa, przed chwilą widziałem smoka w kuchni