Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Re: Pytania wszelakie ... ;)
Blasted Standard i nighci tzeentcha to masz warda na 4 przed strzelaniem na turnieju mi to pomogło
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
preferuje halabardy i tarcze, szmate w zaleznosci od ich roli ale zazwyczaj magiczna sie znajdzie. muzyk. mark slaanesh/khorne. widzialem jednak jak gra sie ahw shield tzeentch. podobna skutecznosc.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
I IMO koniecznie Rapotorous Standard. Goście ustoją wszystko. Sytuacja z ostatniej bitwy- warriorzy khorna dostali na bok minotaury. Straszliwy oklep, przegrałem o milion. Ale dzięki raptorousowi ustałem, potem cudem się zreformowałem i pogoniłem minotaury w pizdu. Takie sytuację mogę wymieniać bez końca,bez tego sztandaru nie gram już
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
Raptus jest dobrą alternatywą lubię jeszczę blasted standard na upartego zawsze 2-4 wywardujesz w fazie strzelania Mam pytanie takie chaośnickie czy jest osobnik który jedzie w sobote na silesiana do kozłowa i jest chętny pożyczyć mi helke dyskowca 2x5 fasta i 5 chosenów?Bardzo zależy mi na tym turnieju ale niestety budżet na figurki mam ograniczony
- rudobrody79
- Falubaz
takie pytanie musisz powielić w wątku o tym turnieju
jakby było bliżej bym pożyczył i się chętnie wybrał, jednak z Mazur za daleko
jakby było bliżej bym pożyczył i się chętnie wybrał, jednak z Mazur za daleko
Mam pytanie odnośnie Marka Khorne'a. Otóz frenzy tracę w momencie, kiedy przegram CC, tak? Jak zdam brejka po przegranym CC to też tracę? Takie noobowskie pytanie, ale mam wątpliwości.
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
To Twoje "w sobotę" zabrzmiało jakbyś chciał tam jechać w tym tygodniu:)Kedo pisze:Raptus jest dobrą alternatywą lubię jeszczę blasted standard na upartego zawsze 2-4 wywardujesz w fazie strzelania Mam pytanie takie chaośnickie czy jest osobnik który jedzie w sobote na silesiana do kozłowa i jest chętny pożyczyć mi helke dyskowca 2x5 fasta i 5 chosenów?Bardzo zależy mi na tym turnieju ale niestety budżet na figurki mam ograniczony
Co stawiasz za ten zestaw?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Bo to jest w tym tygodniu...Dmtrij pisze:To Twoje "w sobotę" zabrzmiało jakbyś chciał tam jechać w tym tygodniu:)
... tylko kolega zapomniał dopisać "pre".
W sobotę gramy w Kozłowie pre-silesiana (na marginesie - impreza łączona z turniejem 40k), sa miejsca, zapraszam. Regulamin na Hlosie, mogę pmką podesłać linka.
Nie wiem co niby mam dać za pożyczkę,pożyczam 1 raz i raczej w klubie fixy pożyczamy sobie za darmo(Tylko Dark Angel jest taki skorumpowany i każe sobie płacić za wstęp )
Na turniejach jest taka tradycja że za pożyczenie figsów stawia się jakieś %Kedo pisze:Nie wiem co niby mam dać za pożyczkę,pożyczam 1 raz i raczej w klubie fixy pożyczamy sobie za darmo(Tylko Dark Angel jest taki skorumpowany i każe sobie płacić za wstęp )
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Zawartośc % wzrasta proporcjonalnie do ilości pożyczonych figsów. =DNa turniejach jest taka tradycja że za pożyczenie figsów stawia się jakieś %
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
1 figs = 1 % , mus zacząć produkcję siwuchy we własnym zakresie, taniej wyjdzie
- rudobrody79
- Falubaz
my pożyczamy sobie za darmo,żeby zachęcić nowych graczy do wejścia w świat battla.Kedo pisze:Nie wiem co niby mam dać za pożyczkę,pożyczam 1 raz i raczej w klubie fixy pożyczamy sobie za darmo(Tylko Dark Angel jest taki skorumpowany i każe sobie płacić za wstęp )
dzięki temu ilość graczy rośnie na Północnych Rubieżach.