Malal, mało kto ma z tego taka frajde jak Ty

tak tak, określone wrogie środowiska pewnych ludzi wstrętnych lumpenklimaciarzy z innych armii opłacanych przez unię eurobattlową nie grającą demonami i wampirami dążących do zniszczenia kościoła demoniczno wampirowego w Polsce. Stojące tam gdzie Zomo.Jak narazie to tylko propaganda anty demonowa .
Pierun pisze:Z jakiej paki chcesz narzucać ludziom jakimi armiami mają grać?!!Barbarossa pisze:I właśnie o to chodzi. Ja lubię grać w battla z różnymi armiami, nie tylko DL, VC, no może DE i Imperium. A jak nic nie zrobimy, to...
Się o organizacje turniejową rozbije na szczęście ( bo to powyzsze podejście śmierdzi). Coś nie sądzę by wszedł ogólnopolski system ograniczający - a jak wejdzie tylko gdzieniegdzie to lige można sobie wsadzić.
Pierun pisze:Jakby większość ludzi grała DE to też byście cieli? Rozumiem koncepcję ciecia DL/VC bo niby ultra przegięte ale z argumentem ,,dlatego bo za duzo ludzi tym gra'' to proszę się w..schować.
Jestem czuly na nutki totalitarne. Tylko tyle.
Pierun pisze:Bez dorzucenia statystyki ilu ludzi gra danymi armiami tamte cyferki niosą przekłamanie, nie wiem tylko w jaką strone i jak duże. Aha - warto by też znać procent dobrych graczy co i tak zajmowało czołowe miejsca i sie przerzucili na DL aby sensowne wnioski wyciągnąć. Jak narazie to tylko propaganda anty demonowa
.
Pierun pisze:Może nie dokładnie tam ale zaraz obok.
To twoje ostatnie posty w tym temacie.Pierun pisze:Nie odzywaj się do mnie, jak ma być po chamsku.
Masz proplem - na PM proszę i nie pozować z dziwactwami.
Pierun znam Jacka dosyc długo i ma 100% racji, Twoje posty są poniżej pewnego poziomu i psują dyskusję na poważny temat, jak masz tak gadac i zalewac ten wątek beznadziejnymi postami to naprawdę lepiej się nie odzywaj.Pierun pisze:Nie odzywaj się do mnie, jak ma być po chamsku.
Masz proplem - na PM proszę i nie pozować z dziwactwami.
Błagam skoncz... Nie było mnie 4 dni a twoje wywody naprawde, nie umilają mi przewalenia sie przez te 100 postów....Pierun pisze:Facet mnie obraził, ja nikogo i mam przepraszać, aha. Nieistotne jak wspaniałym kumplem jego jesteś, dla mnie to przypadkowa osoba.
Co by wyjaśnić - to za ograniczeniami tak sobie jestem z przewagą na ZA. DL nie będę grał zbyt często bo po prostu jest nudno i jak graczy ta nuda dopadnie to powoli się ich liczba skróci. Natomiast argument, że za dużo ludzi czymś gra i trzeba ich ZMUSIĆ by grali czymś innym mi sie nie spodobał, sam argument, nie cel.
...a tak poza tym to ludzie z uśmiechem trochę.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Pierun - przeczytaj ten temat od początku jeszcze raz, to może ciebie oświeci w czym tkwi problem.Pierun pisze:Facet mnie obraził, ja nikogo i mam przepraszać, aha. Nieistotne jak wspaniałym kumplem jego jesteś, dla mnie to przypadkowa osoba.
Co by wyjaśnić - to za ograniczeniami tak sobie jestem z przewagą na ZA. DL nie będę grał zbyt często bo po prostu jest nudno i jak graczy ta nuda dopadnie to powoli się ich liczba skróci. Natomiast argument, że za dużo ludzi czymś gra i trzeba ich ZMUSIĆ by grali czymś innym mi sie nie spodobał, sam argument, nie cel.
...a tak poza tym to ludzie z uśmiechem trochę.
Hihihi, dobre, bardzo dobre. Jakże gorzko to brzmi w obliczu wszechobecnego w VI i na początku VII ed. powergamingu. Nie ma to jak czysty klimat-dwa czołgi i ołtarzNajbardziej śmieszą mnie ludzie o dużych ambicjach i małych fjutkach, którzy masowo rzucają się na Demony i VC.
MUSZE MIEĆ NAJLEPSZE ZABAWKI ŻEBY WYGRYWAĆ MUSZĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!
Wygrywają ci sami. Przejrzyj wyniki.odnoszę wrażenie, że po prostu boli was że KTOŚ INNY ośmielił się wygrać turniej a nie TE SAME OSOBY co zawsze
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Ja tak zaczynałem i raczej nie potwierdzam Twojej teoriiInkwizytor pisze:To teraz pomyślcie jaką radochę będzie miał młodziak który chce dopiero zacząć grać w Battla kiedy stanie na przeciwko waszej wykokszonej maksymalnie armii po czym dostanie pierwszy, drugi, piąty dziesiąty raz baty? Po prostu odechce mu się...