Pare noobowskich pytań v2
Moderator: Afro
Re: Pare noobowskich pytań v2
Jak wam się sprawuje firebelly na etc?
Czy to żer, czy to wróg.
Żelazobrzuchy dadzą radę.
Najpierw pobijemy,
A potem to zjemy.
Żelazobrzuchy dadzą radę.
Najpierw pobijemy,
A potem to zjemy.
ciężko powiedzieć, dopiero zacząłem go testować.W standardowym układzie nie ma na niego miejsca, trzeba stworzyć alternatywną rozpiskę właśnie pod firebellego. W standardzie (za który uznaję maga 4 lev z inną magią niż GUT siedzącego w Gutstarze + dodatki) zawsze można lepiej te punkty wydać.
Zagram jeszcze parę razy moją rozpiską i wrzucę z komentarzem.
Zagram jeszcze parę razy moją rozpiską i wrzucę z komentarzem.
- Punisher17
- "Nie jestem powergamerem"
banner of eternal flame na jakims oddziale
fireball
najtansza magiczna bron za 5 pkt na bohaterach
szarza kotkami od tylu lub boku
fireball
Jak nie jeden to sto jeden
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Ja bym skasował banner of eternal flame ponieważ on dosłownie nic nie daje na Hexwraithy, ale zionięcie z Dragonhide'a jest magiczne i tym można ściągnąć Wraithy.Punisher17 pisze:banner of eternal flame na jakims oddziale
fireball
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Ataki z magicznych przedmiotów są magiczne, a jak możemy wyczytać w książce "In addition, the bearer of the banner can use it to unleash icy blast..."
Broń na bohaterze spoko ale jak mamy do rozprawienia się z oddziałem 8 hexwraithów można zacząć się zastanawiać czy nasz bohater da radę. Narazie tylko wynikiem combatu z nimi walczyłem i próbowałem magic missile rzucić ale wolałbym mieć większe pole do manewru. O dragonshide nawet nie pomyslałem
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Cztery magiczne ataki z s5 powinny wystarczyć, pamiętaj, że ty masz sztandar, premię za szeregi, prawdopodobnie bsb a hexwraithy nic, sypią się o tyle ile przegrają combat.ciolek pisze:Broń na bohaterze spoko ale jak mamy do rozprawienia się z oddziałem 8 hexwraithów można zacząć się zastanawiać czy nasz bohater da radę.
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Super porada napewno pomoże w walce z Hexami, dziękujemy, że jesteś !lahire12 pisze:I jak grasz na heavenie to pamiętaj o atrybucie heavena który zadaje jednostkom latającym objętym dowolnym czarem d6 hit s4
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Stary masz brzydki zwyczaj chrzanić od rzeczy jeśli chodzi o zasady. RTFM w końcu!lahire12 pisze:Dziękuje za twój komentarz zastalem dowartosciowany w ch.j