dziczek pisze:Ogarnij to sobie włosy na worze...
Freestylowe gadki
Moderator: Afro
Re: Pare noobowskich pytań.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
http://www.youtube.com/watch?v=5E170jRGvwA
tak wyglądają wasze poślady
tak wyglądają wasze poślady
Skąd Ty bierzesz te filmiki? Swoją drogą nie chcę wiedzieć jakie kosmate myśli i zainteresowania okrywają Twoją czuprynę...
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Mój drogi. American X history to akurat IMO pozycja obowiązkowa kinematografii o tematyce rasistowskiej. A że swego czasu biegało się z prawie łysą pałą ...
Dokładnie, ten film to klasyk
Wisła Kraków.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Skąd biorę przeróbki ? 4chan -> /b/ -> request -> titts or gtfo -> photoshoped titts with date
i na zawołanie mam kilka milionów internautów przeszukujących internet
A tak na serio to po prostu dużo surfuje po /b/ i trochę już się na oglądałem
i na zawołanie mam kilka milionów internautów przeszukujących internet
A tak na serio to po prostu dużo surfuje po /b/ i trochę już się na oglądałem
Dokładnie ten film coś w życie wniósł...kubencjusz pisze:Mój drogi. American X history to akurat IMO pozycja obowiązkowa kinematografii o tematyce rasistowskiej. A że swego czasu biegało się z prawie łysą pałą ...
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
I mechaniczną pomarańczę. Ah i uprzedzenie dla nieletnich członków forum. Ww filmy zawierają mnóstwo przemocy scen erotycznych, niektóre mocno wyuzdane. Nie oglądajcie przy rodzicach
Nie każdy tata, nie każda mama będzie dumna jak oglądacie typów się gwałcących bez kwadracików i z ujęciem bezposrednio na mało subtelnych aktorów( choć Russel Crowe to nie byle aktorzyna )
Nie każdy tata, nie każda mama będzie dumna jak oglądacie typów się gwałcących bez kwadracików i z ujęciem bezposrednio na mało subtelnych aktorów( choć Russel Crowe to nie byle aktorzyna )
No to drugi ironblaster papa.
2nd ironblaster/lord character present in the army max 1
2nd ironblaster/lord character present in the army max 1
Wisła Kraków.
wow, takie ograniczenie to już mogli sobie darować i po prostu napisać 'ironblaster 0-1'
przy okazji, ma ktoś może instrukcję złożenia starej metalowej śmieciarki? znalazłem w szafce, ale jest tam tyle części, że nie wiem co do czego pasuje, prawie jak puzzle
przy okazji, ma ktoś może instrukcję złożenia starej metalowej śmieciarki? znalazłem w szafce, ale jest tam tyle części, że nie wiem co do czego pasuje, prawie jak puzzle
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Ja sam sklejałem wg obrazka z neta, trochę zagwozdek co gdzie przykleić jest, ale da się bez
Poszperam czy nie mam gdzieś na kompie czegoś.
Poszperam czy nie mam gdzieś na kompie czegoś.
Wisła Kraków.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Gram w sobote z poison sniper + Eternal Flame. Wiem że to strzał w kolano ale wkurzali mnie kowboje blokujący oddział mournów. Jakieś rady na które armie uważać ?
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
na kowbojów mam niespodziewanke. BSB z potkiem siły i mieczem +1 do hita. Dzięki temu kroje kowbya w turę
Power level army 1-5
Beastmen: 2
Bretonnia: 3/4
Chaos Dwarfs: 3
Daemons of Chaos: 4
Dark Elves: 4
Dwarfs: 3
Empire: 3/4
High Elves: 3/4
Lizardmen: 3
Ogre Kingdoms: 3/4
Orcs and Goblins: 3