Mamikon not dead

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Re: Noki's Caucasian Studio

Post autor: Nokimam »

rusek pisze: a co do kwiatkow to te od army paintera wygladaja na zdecdowanie lepsze :)
Bo są zdecydowanie lepsze ale jest taki problem z zamawianiem ich Moskwie ze masakra... Szukam szukam i w żadnym sklepie internetowym ni ma :( #-o Ruskie sie nie znajo :mrgreen:
Dzięki jeszcze raz za opinie! Dzisiaj jednak będę pracował nad swoimi limitkami, mam 2 goblinków rzucających trzecim i 2 orków bijących się dwoma goblinkami haha :twisted:
Pozdro!
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
rusek
Chuck Norris

Post autor: rusek »

A w vanaheim.pl nie maja tych kwiatkow?

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Stary ja jestem w Rosji na stałe :oops: #-o
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Post autor: dzikki »

Noki a patrzyłeś w tym sklepie modelarskim co jest w Budynku Olimpijskim, stacja Prospekt Mira?
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Skąd wiesz o takim sklepie?! :shock: :shock: :shock: Nie byłem jeszcze właśnie, sam i tak tam nie pójdę ale brata wyślę :D
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Разведка, дороги Вотсоне, только нужная разведка ;]

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Hahaha гоогле транлейт! :mrgreen: =D> :P
Dobra biore sie za malowanie, ni ma łopirdalania sie!
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Ma się trochę tych różnych fontów w domu na potrzeby korespondownia a co ;]

A co do figsów - zrób jakąś szamtę boss'owi orków na dzikach. Łyso mu tak trochę.

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

A ładnie tak bukwą pisać?

Regon wyśmienity, podstawy bardziej mi podchodzą 8) .

Awatar użytkownika
rusek
Chuck Norris

Post autor: rusek »

Nokimam pisze:Stary ja jestem w Rosji na stałe :oops: #-o
a to nie wiedzialem :oops:

Awatar użytkownika
Brushlicker
Falubaz

Post autor: Brushlicker »

Takie orasy lubie , full klimat, fajowe modele, kupa sentymentu. Tak trzymać, koniecznie!

Trzymam kciuki za Twoich brudasów. Super tempo prac, może jak Ci się noga zrośnie to jeszcze posymuluj troche żeby jeszcze kilka dni w gipsie zostać, więcej pamperków machniesz :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Hahaha Panowie nawet nie wiecie jak miło przeczytać cos takiego jak napisal Azgorath albo Brushlicker! :shock: :oops: :D Naprawdę nie ma większej motywacji niz to zeby nie tylko mnie sie podobało(i mojej mamie hahaha) :) Co do nogi to będę miał gips jeszcze miesiac a taki tryb zycia jak teraz wiode jeszcze dwa miesiace wiec spokojnie skończę armie :) Wczoraj znalazłem kobitke która dała ogłoszenie na Moskiewskim forum ze ma na sprzedaż "jakieś 60 modeli po swoim chlopaku" i chce za nie 6000 rubli czyli 600 zł. Wiecie to chyba najbardziej kompletna kolekcja starych i limitowanych orkow jaki widziałem, teraz jestem na badaniach u lekarza i czekam w poczekalni ale jak wrócę do domu to wstawie zdj tego co sprzedawala( juz to nabylem :mrgreen: :twisted:). Kilka limitek i z 40 modeli ktorych nawet na ebayu jest cieżko znaleźć. Ani jeden z 60 modeli nie tknietych choćby kropla farby. No poezja po prostu zwłaszcza za takie pieniądze. Bałem sie ze odlewy ale niektóre modele były jeszcze w opakowaniach starych. No naprawdę, nigdy czegos takiego nie widziałem za takie pieniądze. Ruski rynek modeli to naprawdę ciekawa sprawa, tak to podsumuje :)
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Takie posty jak ten powyższy moga być uznane za działalnośc wywrotową, ktorej celem jest podk...wienie wszystkich pozostałych forumowiczów :!: Za chwilę skonstatujesz, że nikt Cie tutaj nie lubi :!: :!: :!: :mrgreen: :wink: ... Kto to widział, kupować figsy po takich cenach [-X , to zbrodnia jakaś...

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Wczoraj znalazłem kobitke która dała ogłoszenie na Moskiewskim forum ze ma na sprzedaż "jakieś 60 modeli po swoim chlopaku"
Ponieważ to Rosja, spodziewam się, że "po swoim chłopaku" oznacza, że biednego battlowca dorwała mafia i teraz jest już z Sigmarem... Ładnie to tak korzystać na ludzkim nieszczęściu? :D

Co do podobnych historii, to dawny znajomy nabył kompletną, staroedycyjną Bretonnię od jakiejś babci, która sprzedawała rzeczy po zmarłym mężu. Posprzedawała mu te figurki po kilka złotych za sztukę...

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Haha no właśnie, bywa! Od babci bym nie kupował tak tanio, nie korzystam na czyimś nieszczęsciu, nie wilno tak robić bo to nie ludzkie. A tak kobitka miała z 35 lat i się bardzo ucieszyła na kasę bo to po byłym chłopaku który jej coś tam zrobił haha wyjaśniała mi ale ja byłem pochłonięty oglądaniem figsów :D Super sprawa, deal życia :D
A co powiesz o figsach Nawiedzony? :D
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Cóż, to - jak już wspominałem - dawny znajomy.

Malowanie jest super, masz charakterystyczny styl i pewnie rozpoznałbym Twoją pracę nawet jakby umieścił ją ktoś inny w innej galerii. To spora pochwała, bo świadczy o oryginalności. Fajnie byłoby, gdybyś utrzymał takie tempo prac i z czasem Twoje orasy rozrosłyby się do całej armii. Ale to duuużo modeli. :)

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Haha no mam już 25 modeli pomalowanych, 90 czekających na malowanie i jeszcze z 200 na oku :D Dam radę :D
Tu pierwsza praca od 2 dni, teraz trzaskam orków :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Zapraszam do oddawania 10 na moje prace na coolmini hahaha nie no jak chcecie oceńcie i skomentujcie, zawsze miło poczytać Wasze opinie, i tu na forum i na Coolmini ;)
Goblinek:
http://www.coolminiornot.com/354248
Dziki:
http://www.coolminiornot.com/354247
Czekam na opinie! :mrgreen:
Jeszcze raz wielkie dzięki za Wasze opinie, jesteście de best haha :lol2: :P !
Pozdro :!:
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Sory za double posta!
Tu mamy skończonych limitowanych pseudo kibiców :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Mi się bardo podobają plus chce mieć wszystkie modele orków więc tak czy siak ich kupiłem ;) Jak że malowanie armiowe mi się podoba i jestem zadowolony, czekam na Wasze opinie!
A tu wracając do tematu, część kolekcji nabytej przeze mnie za 6 stówek(jest tego jeszcze 2 razy tyle) :mrgreen:
Obrazek
Podobają się Wam ogólnie moje orki? Skrobnijcie że kilka słów, don't make me cry :lol: #-o :oops: :mrgreen:
Pozdrawiam!
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Coraz lepsze zdjęcia, coraz lepsze malowanie. =D>
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Zawsze przyjmuje Twoje posty jako sarkazm i nigdy się nie mogę z nich cieszyć bo nie wiem czy mówisz serio ale teraz, że zdjęcia chyba serio są spoko to już wiem co i jak :!: :mrgreen: 8) :lol: :lol:
Dziękować!
Pan Mamikon

ODPOWIEDZ