Konie ładne ale jaka falanga! Robi wrażenie, trzeba im urządzić jakiś chrzest bojowy. Jak z tym pomysłem spotkania na większe starcie? Można powoli ustalać szczegóły, jakbyśmy mieli jakiś termin możliwe byłoby jakieś bardziej konkretne poszukiwanie miejsca.
Photobucket nie pozwala teraz na wyświetlanie zdjęć (przynajmniej nie za darmo), może to mnie zmusi do ukończenia podstawek i zrobienia nowej sesji grekom.
Kolejny oddział wciągnięty na listę. Niebawem uraczę was zdjęciami obecnych w.i.p ów - czyli kolejnego oddziału Scutarii i dwóch podstawek z dowódcami. Jak się okazuje - można pomalować bardzo dużą armię do Hail Caesar w około półtora roku..
Bardzo fajna konnica. Temat ostatnio trochę zwolnił, ale to nie znaczy, że w Hail Caesar w Polsce nic się nie dzieje - w zeszły piątek miała miejsce największa bitwa w kraju, 6 graczy, po trzy dywizje na stronę. Po tym starciu coś mnie tknęło, żeby wreszcie dokończyć podstawki o trawkę kwiatki i tego typu duperele - łącząc to z kraksą photobucketa będzie idealny pretekst, żeby wrzucić nowe zdjęcia i pokazać artylerię, która chyba wcześniej nie była fotografowana.
I tak oto wyjaśniła się tajemnica znikającego czasu... U mnie temat idzie do przodu, bo nie tylko odłożyłem na bok inne systemy, ale też przestałem realnie grać w bitewniaki.