Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Re: Pytania wszelakie ... ;)
uwalają tylko DP - choć wczoraj obserwowałem 3 bitwy różnych Chaosów - i każdy dalej miał DP - miłość do diabła jest potężna
Ja grałem bez DP i doszedłem do następujących wniosków Lore Tęczy Sssie... Helena też Sssie... właśnie kminie rozpe na 2xDP przeżyć 1 turę strzelania przeciwnika i jestem w combatach
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
Ja też na lordzie grałem wczoraj, gdyby nie 3 na 3 oblane wardy (sic!) zabiłby wampira morderce w drugiej turze
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- rudobrody79
- Falubaz
tutaj jestem ........
jakoś długo się nie wypowiadałem a i tak widać gdzieś coś mojego czytałeś
jakoś długo się nie wypowiadałem a i tak widać gdzieś coś mojego czytałeś
nie podobał Ci się mój diabeu?PiotrB pisze:uwalają tylko DP - choć wczoraj obserwowałem 3 bitwy różnych Chaosów - i każdy dalej miał DP - miłość do diabła jest potężna
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
nie no spoko ale mam wątpliwości czy to ma sens... diabeł czarujący z sajevm +3 ... właściwie goły... z drugiej strony takie diabeł to jest jakieś 425 - czyli minimalnie drożej od maga lorda na dysku z wardem +3... więc nie wiem kurcze... muszę pograć na jednym i drugim - na razie gram na magu na dysku i jest super stabilny ... podoba mi się że nie musze cały czas o niego martwić... A magia tęczy mnie się sprawdza .. gadajcie co chcecie. Za około 30 bitew będę miał bardziej konkretne zdanie to się podzielę
nie taki goły
ma te przewagę, że potrafi wyraźnie pomóc w CC, potrafi przytrzymać jakiś niewygodny oddział - generalnie jest w nim UBER moc
im dłużej nim gram, tym mniej razy umiera.
Magiem na dysku grałem, ale wówczas potrzebowałem oddziału nurglowej kawy z Exalted - Generałem do Ld 9 na armii
to jest główny minus maga na dysku - LD8 na całej armii to jednak wybitnie mało
ma te przewagę, że potrafi wyraźnie pomóc w CC, potrafi przytrzymać jakiś niewygodny oddział - generalnie jest w nim UBER moc
im dłużej nim gram, tym mniej razy umiera.
Magiem na dysku grałem, ale wówczas potrzebowałem oddziału nurglowej kawy z Exalted - Generałem do Ld 9 na armii
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
To jakim złożeniem grałeś jeżeli można spytaćDymitr pisze:nie taki goły
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
- rudobrody79
- Falubaz
dodam, że mag - lord ma taką samą Ld jak hero, więc można zrobić generałem hero na koniku w kawie ze sztandarem dyscyplinyDymitr pisze: Magiem na dysku grałem, ale wówczas potrzebowałem oddziału nurglowej kawy z Exalted - Generałem do Ld 9 na armii
Eldritch pisze:Metalowy chłopek za 20 zeta robi za plastikowego chłopka za 3 zeta. Jeśli jest pomalowany i ma pełen WYSIG to gra muzyka.
Dzięki;] Finansowo to jest rzeczywiście nieopłacalne, ale choseni są fantastyczni, a zwykli wojownicy nie mają halabard;p
I jeśli mam grać wochem to tylko z wybrańcami a według mnie bardziej się opłaca ich wystawiać w corach jako halabardników z dwoma rydwanami;]
Czy DD i MM z lora tęczy mają zasadę faming?
- sorinmarkov
- Chuck Norris
A jak to jest flafowo z naszymi rydwanami?? Nigdzie nie mogłem się doczytać, żeby "szarża rydwanów zmiażdżyła wroga"?
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk