Drużynowe Mistrzostwa Polski
Też tak myśleliśmy;)
Pasiak kurde zbastuj , po cholere sie klocisz i tak znajac zycie pocisniesz wszystkich swoich przeciwnikow , wiec po cholere tracisz bez sensu czas , nerwy i robisz z siebie gbura na forum , a przeciez nim nie jest na zywo.
dla zasady ziemus.
irytujace jest razace naginanie zasad w jedna strone i zakazywanie czegos patrzac w inna... bo...
bo tak... chyba innego wytlumaczenia nie ma...
irytujace jest razace naginanie zasad w jedna strone i zakazywanie czegos patrzac w inna... bo...
bo tak... chyba innego wytlumaczenia nie ma...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
no i dobra
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
działa DoW są Ok , nowy 'chaos' jest Ok
stary Chaos jest ble, armie bez dział Dow są ble
easy
stary Chaos jest ble, armie bez dział Dow są ble
easy
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Czy moze nie lepiej aby przed rozstawieniem byla prezentacja rozpisek wraz z graczai tak jak bylo rok temu ?? Tak to duzo bardziej losowe...Hrabia pisze:• Rozstawienie graczy: W każdej bitwie drużyny same dobierają się w pary grające wg następujących zasad:
Kapitanowie drużyn prezentują skład swojego zespołu wraz z armia jaka dowodzi każdy z graczy (np. Arek - HE, Bartek - DE, Cyryl - Bretonnia, Daniel - Imperium, Eryk - Krasnale).
Losujemy drużynę, która decyduje kto pierwszy wystawia zawodnika (drużyna A).
Drużyna B wybiera mu przeciwnika, ale gracz z drużyny A wybiera stół na którym grają.
Drużyna B wystawia ochotnika, drużyna A wybiera mu przeciwnika, ochotnik z drużyny B wybiera stół.
I tak do końca.
Po ustawieniu się graczy przy odpowiednich stołach następuje prezentacja rozpisek (jawnych lub tajnych, patrz odpowiedni punkt regulaminu).
Na stole obowiązuje jeden rzut przed grą, gracz który wygrał ten rzut, ma prawo wybrać stronę stołu, lub pierwsza turę gry, ale wystawia swój oddział jako pierwszy.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
ja tez popieram karlee'ego
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
no to i ja popieram Karleego . Dobrze prawi!
a może sposób dostawienia rodem z euro w tym losowe stoły?
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE