Czytając to pomyślałem że walki są pomiędzy grupami ale już rozumiem że jest inaczej. Będę jutro rano.I runda w grupach 1-2, 3-4
4x4 w Imperium gier - luty - maj 2009r.
Sławek, a czym chcesz grać? Specjalnie dałem czas na określenie się przecież.
Arbaal, w grupach pierwszy z drugim ciołku...
Więc pary na najbliższe 10 dni:
Gremlin - Arte
Skaven - Kosa
Sławek - Kamil
Hypnotic - Oskar
Michał - ja
Cinek - Undead
Charki - Dibo
Raptor - Arbaal
Proszę o wpisywanie na forum możliwych do gry terminów, żeby można było, w razie niedotrzymania daty 28 uznać, czy należy wpisać remis, czy czyjeś zwycięstwo. Ale oby tak nie było. I wpisowe zróbmy z góry równe 30pln od łebka (powiedzmy termin na wpłate do 7 III).
Arbaal, w grupach pierwszy z drugim ciołku...
Więc pary na najbliższe 10 dni:
Gremlin - Arte
Skaven - Kosa
Sławek - Kamil
Hypnotic - Oskar
Michał - ja
Cinek - Undead
Charki - Dibo
Raptor - Arbaal
Proszę o wpisywanie na forum możliwych do gry terminów, żeby można było, w razie niedotrzymania daty 28 uznać, czy należy wpisać remis, czy czyjeś zwycięstwo. Ale oby tak nie było. I wpisowe zróbmy z góry równe 30pln od łebka (powiedzmy termin na wpłate do 7 III).
No tak wyszło chłopaku, ale powiem Ci, że przy ostrym parku maszyn możesz mu zagrozić. Zresztą nie narzekaj, Ty masz tylko tego fuksiarza, a co mają powiedzieć uczestnicy grupy B?
Czy kolejność grania bitew w grupie ma znaczenie?
Nie rozmawiałem jeszcze z Raptorem kiedy ma czas a z Charkim np. jutro będę walczył u was.
Nie rozmawiałem jeszcze z Raptorem kiedy ma czas a z Charkim np. jutro będę walczył u was.
Jeśli chodzi o kolejność przeciwników to myśle że stricte jej trzymanie sie nie ma sensu. Różnie to z czasem na gre bywa.
Wydaje mi sie że lepiej byłoby dać 4 tygodnie na wszystkie gry w grupie z wymogiem że każdy musi mieć po 2 tygodniach rozegrane co najmniej 3 bitwy i po sprawie.
Wydaje mi sie że lepiej byłoby dać 4 tygodnie na wszystkie gry w grupie z wymogiem że każdy musi mieć po 2 tygodniach rozegrane co najmniej 3 bitwy i po sprawie.
Będą, ale dla kogoś innegoArte pisze:ok Oskar juz zczail ze ze mna nie gra.. tak latwych punktow nie bedzie :D
tez prawdaSkaven pisze:Będą, ale dla kogoś innegoArte pisze:ok Oskar juz zczail ze ze mna nie gra.. tak latwych punktow nie bedzie :D
taa jasnetedzio pisze:w batalionie jest taka uniwersalna armia i jest standardowa czyli czesto spotyka się ją na turniejach
a) Sławek jak chcesz to śmiało zmieniaj armię. Myślę że nikt z naszej grupy nie będzie oponował.
b) Termin 28 jest trochę trudny dla naszej grupy. Hipnotic jak i ja najwcześniej mamy czas w poniedziałek.
Postaram się dotrzymać termonów. Ale nic obiecać nie mogę. Z pracy nie ucieknę a wolna sobota jest zarezerwowana na nasz turniej :/
b) Termin 28 jest trochę trudny dla naszej grupy. Hipnotic jak i ja najwcześniej mamy czas w poniedziałek.
Postaram się dotrzymać termonów. Ale nic obiecać nie mogę. Z pracy nie ucieknę a wolna sobota jest zarezerwowana na nasz turniej :/
-----------------------------------------------------------------------------------------
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"
Dobra, dajmy na to, że damy termin 4tygodnie na grupę - ktoś zagra dwie bitwy, inny 1 - jak szukać winnych, w sensie komu dać 3 pkt? Tak jest trochę słabo, ale możemy spróbować, wedle Waszego pomysłu. Mamy 4tygodnie na 3 gry. Więc ja mogę zagrać z Michałem, Undeadem lub Cinkiem w tym tygodniu. Szkoda, że dzisiejszy wynik z Marcinem się nie liczył
Oskar - grupa B jest po prostu najbardziej wyrównana.
Oskar - grupa B jest po prostu najbardziej wyrównana.
Czy uważasz ze w grupie A zachodzi jakakolwiek dysproporcja?
Mam pytanie jeszcze czy kolejnosć gier w grupie jest ważna bo z Kosą będziemy mogli zagrać dopiero pod koniec przyszłego tygodnia a skoro to bedzie mój ostatni tydzień ferii to przydało by się wszystko rozegrać.
Mógłbym sobie zagrać z artEM(O) albo Gremlinem zagrać w miedzyczasie, czy trzeba sie trzymać par?
Mam pytanie jeszcze czy kolejnosć gier w grupie jest ważna bo z Kosą będziemy mogli zagrać dopiero pod koniec przyszłego tygodnia a skoro to bedzie mój ostatni tydzień ferii to przydało by się wszystko rozegrać.
Mógłbym sobie zagrać z artEM(O) albo Gremlinem zagrać w miedzyczasie, czy trzeba sie trzymać par?
Skaven - napisałem już, że nie musicie. W grupie A jesteś rzecz jasna faworytem - narcyzie, ale nie takim jak Raptor w D
Dzisiejsze wyniki:
gr C
Cinek - Undead 17-3 i 11-9, więc 5pkt dla Cinka i 0 dla Undeada.
Gr D
Charki - Arbaal 20-0 (poddanie bitwy) i 3pkt dla Charkiego.
Dzisiejsze wyniki:
gr C
Cinek - Undead 17-3 i 11-9, więc 5pkt dla Cinka i 0 dla Undeada.
Gr D
Charki - Arbaal 20-0 (poddanie bitwy) i 3pkt dla Charkiego.