Fanole?
Moderator: Kołata
dobry wal szkoda, ze nie ma tego w ab, ktory napisal.. coz white dwarf nigdy jakos nie gorowal jesli chodzi o zasadykis1 pisze:Odkopuję ten temat. gdyż ostatnio sięgałem sobie po White Dwarfa zaraz po wydaniu O&G. Wiem, że WD nie jest najlepszym źródłem wiedzy, ale przeczytałem coś ciekawego. Był to artykuł napisany przez kolesia , który robił nowe O&G i opisywał kolejne zmiany. Jeśli chodzi o Fanatyków napisał tam , że ulegli wielkiej poprawie, bo po tym jak wyrzucą HIT na scatterze MOGĄ WYBRAĆ KIERUNEK w którym się poruszają.
Całkiem to ciekawe, zwłaszcza , że w podręczniku wcale nie ma zapisu (tak mi sie wydaje) o tym, że na scatterze jak jest HIT to się rusza w stronę strzałki. Co sądzicie ?
skoro FAQ z kanady przeszedl to nie widze powodu zeby to nie przeszlo. trza tylko sie przygotowac do medialnej ofensywy i spokojnie przeforsujemy.
jutro poprzegladam nasz AB dokladnie i walne nowy temat w kwestii zasad, nadchodza nowe, lepsze czasy cos czuje
ale to nie jest faq gdybys nie zauywazyl...TruePunk pisze: skoro FAQ z kanady przeszedl to nie widze powodu zeby to nie przeszlo. trza tylko sie przygotowac do medialnej ofensywy i spokojnie przeforsujemy.
zasady w poprzednim abooku i nowym sa na tyle odobnie napisane, ze tak samo powinno sie je interpretowac a w faqu nic nie ma
mozliwe, ze to chcial napisac ale do momentu wyjscia erraty jest to epic fail i mu nie wyszlo
Tak Shino masz rację to nie jest faq. To jest tylko wypowiedź kolesia, który napisał podręcznik do orków, a w artykule tym opowiadał o zmianach
Pamiętajcie, że to co mówi autor podręcznika nie musi być ważne
Ostatnio zmieniony 6 maja 2008, o 21:56 przez kis1, łącznie zmieniany 2 razy.
hohoho... nieźle by było gdyby to weszło a akurat od truepunka zakupiłem tych gnojków ^^
Mi się wydaje, że akurat nie ma tu za bardzo nad czym dyskutować i mówić w kategoriach wejdzie nie wejdzie. Wydaje mi się, że to jest chyba tego kwestia tego, żeby LS (skoro nikt w GW tego nie zauważył) uświadomiła graczy polskiego battla, że tak jest a nie inaczej No chyba, że tylko mi sprawa wydaje się jasna i oczywista ...
i by sie tam ten pomysl spodobal.. tlyko siatki bylyby bezuzyteczne bo by trzeba je odpalac nie na poczatku fazy combatu tlyko na poczatku turykis1 pisze:Tak Shino masz rację to nie jest faq. To jest tylko wypowiedź kolesia, który napisał podręcznik do orków, a w artykule tym opowiadał o zmianach
Shino czemu uważasz, że to co jest napisane w tym artykule to tylko to co autor chciałby , żeby było ?
Artykuł wyszedł PO wydaniu army booka, a opisuje on to co się w tej armii ZMIENIŁO w stosunku do poprzedniej edycji ...
Co do turn , a nie phase to jest to raczej ewidentne przejęzyczenie, zresztą podręcznik w tej sprawie jest precyzyjny.
Jeśli chodzi o to co dzieje się przy HIT nie ma słowa napisanie, nawet o jakieś durnej strzałce. A tu koleś napisał coś czego przez swoją głupotę nie napisał w podręczniku
Artykuł wyszedł PO wydaniu army booka, a opisuje on to co się w tej armii ZMIENIŁO w stosunku do poprzedniej edycji ...
Co do turn , a nie phase to jest to raczej ewidentne przejęzyczenie, zresztą podręcznik w tej sprawie jest precyzyjny.
Jeśli chodzi o to co dzieje się przy HIT nie ma słowa napisanie, nawet o jakieś durnej strzałce. A tu koleś napisał coś czego przez swoją głupotę nie napisał w podręczniku
faq wyszedl po wydaniu tego white dwarfa a nic tam nie ma o zmianie zasad w sprawie hita na fanatyku wiec tu kolo sie zamyka poza tym w nowym ab jest, ze kostka scattera wybiera gdzie sie rusza fanatyk a nie, ze kostka scattera a w szczegolnym wypadku gracz
Kurde widzę, że dyskusja na LS (jeśli będzie wogóle) będzie bardzo krótka ...
Możesz mi chociaż powiedzieć jak uważasz , że powinno się grać ??
Czy nie przemawia do Ciebie , że autor pewno po dziś dzień myśli ,że ludzie wybierają kierunek fanatyka po tym jak wypadnie HIT ?
A i żeby nie było w poprzedniej edycji też nic nie było w podręczniku napisane o tej durnej strzałce i hicie
Możesz mi chociaż powiedzieć jak uważasz , że powinno się grać ??
Czy nie przemawia do Ciebie , że autor pewno po dziś dzień myśli ,że ludzie wybierają kierunek fanatyka po tym jak wypadnie HIT ?
A i żeby nie było w poprzedniej edycji też nic nie było w podręczniku napisane o tej durnej strzałce i hicie
wiem przed napisaniem posta sprawdzilem stad tez uwazam, ze jest bardzo podobnie zapisane jesli autor uwaza, ze jakos to zmienil to powinien dac o tym znac na etcgralo sie, ze scatter to scatter a czy dyskusja na ls bedzie krtka to nie wiemkis1 pisze: A i żeby nie było w poprzedniej edycji też nic nie było w podręczniku napisane o tej durnej strzałce i hicie