![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Ja jeszcze się nie przekonałam do tego ustrojstwa, a mam już nie wiem jak długo.SexRocket pisze:to wole swoj stary poczciwy fotel z masazerem niz takie wymyslne technikipo paru godzinach malowania 15 minut turbowstrzasow i mozna dalej packac
A, to do DBA, warbandy do Brytów, a "ziarenka" to tarcze (maluję je oddzielnie, bo mi tak wygodniej). Nie takie znów małe, 15mm to jeszcze całkiem spore ludkipatryk999 pisze:skavenblight co to za małe ludki?i te białe ziarenka poniżej?
To są prawie wszystkie moje farby, mam może 4-5 więcej gdzieś w pudełku, wśród tych rzadko używanychi czy to wszystkie farbki jakie masz czy akurat ich używałaś w tym momencie,bo ładnie malujesz figsy i zastanawiam się po co mi 60pare farbek.
Teraz już nie muszę patrzeć na etykietki jak potrzebuję jakiejś farbyLazur pisze:Nie chcesz być nazwana pedantem a pokazujesz pudełko na farbki ze zrobionymi przegródkami
Ja mam tam napisane, ale po pewnym czasie to już nawet nie trzeba czytać.Ziemko pisze:Nie lepiej gore farby pomalowac danym kolorem, tam gdzie jest takie glebienie... Nie bedac zlosliwym mam wrazenie, ze specjalnie po to zrobione