Warhammer w szkole

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

Re: Warhammer w szkole

Post autor: Mhroczny Rycerz »

Rince pisze:Mozesz uchylic rabka tajemnicy :wink: ?
Nadrobimy zaległości :D
Ale chyba lekki offtop sie tu zaczął szerzyć ;)
White Lion pisze:Mam prośbę :)

Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Why so serious? ;)

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Lazur pisze:Ja skasuje konto jak ktoś założy temat. "Gram w kościele w battla - czy to grzech?"
Czekamy Lazur ;)

Dla mnie w ogóle śmieszne i żenujące to wszystko jest. Ja tam wolę na luzie spotkać się po szkole i zagrać. Ja to odbieram jak hobby, a nie fanatyzm ;)
Murmandamus pisze:
Ja skasuje konto jak ktoś założy temat. "Gram w kościele w battla - czy to grzech?"

Tak drogi synu, to grzech bo Warhammer w czystej formie to okultyzm a okultyzm jak wiemy prowadzi do masturbacji a to z kolei pochodzi od Szatana dybiącego na duszę a społeczność w to grająca jest jak sekta .
Taa do masturbacji... Polecam demoentki :lol2: :lol2: :lol2: =P~

Choć niektórzy wolą np: nurglingi :mrgreen:

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

Rince pisze:O zesz w morde... Juz nie moge sie doczekac kiedy ktos postawi topic : "Chodze z laptopem do szkoly i gram na lekcjach w WoWa - co o tym myslicie". Chlopaki, ogarnijcie sie, bo mowicie o szerzeniu kultury battlowej, a jak wejdzie tu ktos z zewnatrz i przeczyta taki topic, to nie bedzie sie dlugo zastanawial i skasuje konto na bp... NOLIFING 100%
nie raz widzialem jak goscie na wykladach graja w wow'a ;)
cale szczescie, ze laptopa nie mam.

a jesli juz tak bardzo chcecie grac w szkole na lekcjach, to zapytajcie sie wychowawcy czy na jakiejs lekcji wychowawczej mozecie z kumplem zrobic prezentacje :D
wtedy pokazecie o co chodzi w WFB, na figsach a nie kartonikach i z kostkami a nie kartonikami/olowkiem (brawa za sam pomysl btw :) )
kto wie, moze wtedy kogos przekonacie.
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

ODPOWIEDZ