Tu jest słabe zdjęcie jednego z moich figsów GZ.Ja planuje z tych figurek robić command grupy i herosów.Zastanawiam sie nad gryfem.

Mam takiego samego i sztandarowego Grali. Świetnie się prezentują.duke pisze:Ja sie normalnie zakochałem w bretce z Gamezona![]()
Tu jest słabe zdjęcie jednego z moich figsów GZ.
weź pod uwagę że koń chaosu ma S4 a nie 3 tak jak zwykły... więc to nie są 'normalne' koniefurosion_ pisze:A mi jakos chaos knightsi z GZ nie pasuja. Knightsi jeszcze przejda, ale konie........ :/ Jakies takie grube, wypukle no i wieksze od jezdzcow. Ja wiem, ze konie sa wieksze w realnosci od czlowiek, ale wezmy pdo uwage ze to chaosowscy wojownicy, pakerzy obdarzeni mutacjami chaosu.
Natomiast pieski fenomenalneO wiele grozniej wygladaja od GWskich. Wiecej detali i wieksza dynamika.
a czym zastapisz pudelka z plastikami? (ich jest najwiecej)kenny pisze:Sądze, że Gamezone i kilka innych firm w ciągu następnych kilku lat obali monopolizm GW. Tylko my musimy w tym pomóc kupując ich figurki. Trzeba pokazać GW, że nie są jedyni i można ich zastąpić.
Wiesz, starsi gracze nie widzą niczego dziwnego w wystawianiu całych klocków z metalu. Ba! Klocki plastikowe to nowość (poza core'ami) - ale ja na to nie pójdę, moje speciale są metaloweAsassello pisze:a czym zastapisz pudelka z plastikami? (ich jest najwiecej)
IMO Gamezone produkuje super metale (malo ktore sa brzydkie).. na kilka ich figurek zawsze mozna sobie w armii pozwolic
Według mnie krasnale w beretach są świetne. To jest lekka zmiana klimatu krasnali i ci weterani idealnie (jak dla mnie) pasują na Longbeardów. Mi sie podobaja takie cwaniaki