Gamezone
- Czcigodny z Gisoreux
- "Nie jestem powergamerem"
Gamezone
Co sądzicie o figurkach Gamezone? Są baaardzo ładne i tańsze niż z GW. A ponadto mają metalowe konie! :O Co sądzicie na ten temat?
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Figurki piękne niewiele tansze co prawda ale...czy napewno?
5 Cold one knights kosztuje 150 zl
5 cold one knights gamezona prawie dwiescie.
Jakkolwiek chyba warto bo jakosc wykonania nieporównywalnie lepsza.
Problem ze gamezone nie sprzedaje plastików i regimentów całych.
5 Cold one knights kosztuje 150 zl
5 cold one knights gamezona prawie dwiescie.
Jakkolwiek chyba warto bo jakosc wykonania nieporównywalnie lepsza.
Problem ze gamezone nie sprzedaje plastików i regimentów całych.
- Czcigodny z Gisoreux
Ja właśnie zbieram Bretonnię i te figsy są cudne! Questing i Grail Knights są piękni!
Owszem, sprzedaje całe regimenty. Popatrzcie tu:
http://www.monolith-icon.eu/sklep/categ ... MINIATURES,
Tylko, że ich cena jest wysoka. I to bardzo...
http://www.monolith-icon.eu/sklep/categ ... MINIATURES,
Tylko, że ich cena jest wysoka. I to bardzo...
Ostatnio zmieniony 13 gru 2006, o 19:24 przez Krassus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Czcigodny z Gisoreux
A jak są traktowane te figsy na turniejach?
- Czcigodny z Gisoreux
To super! Wojennego Młota wale! 

- Drunken_Dwarf
- Wałkarz
Fajne modele produkuje ta firma, zastanawiam się czy nie zakupić imperialnych pikinierów, świetnie by sie nadawali do moich DoW-ów, których zamierzam powoli zbierać jako drugą armie.
pozdrawiam
pozdrawiam
Kto pije ten łebski,
kto pości ten kiepski.
kto pości ten kiepski.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Rydwany tez sa bardzo ladne i faktycznie tańsze niż made in GW.
Czekac tylko jak zrobią więcej monsterów poza istniejącymi hipogryfa czy pegaza.
Czekac tylko jak zrobią więcej monsterów poza istniejącymi hipogryfa czy pegaza.
Wojenny Młot nie będzie turniejem gier bitewnych. W 2007 chyba tylko GT będzie turniejem organizowanym przez GW.Czcigodny z Gisoreux pisze:To super! Wojennego Młota wale!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Ja właśnie zastanawiam się nad kupieniem Damselki na koniu z Gamezone! Jest tańsza i cudowna!Ta z GW wygląda trochę jak Fiona ze Shreka albo ... sam nie wiem kto!Mam nadzieje ze przez konkurencję GW trochę zacznie zmieniać chociaż ceny!Choć patrząc na na ostatnią podwyżkę nie marze o tym!
Poza tym figsy Gamezone są pięknie wykończone! A jak to jest z wielkością??? Słyszałem że niektóre w porównaniu z GW są mniejsze lub większe i wyglądają dziwnie w Armii!

"Repent! For tomorrow you die!"
Ja kupiłem sztandarowego do Krasiów i herosa z dwurakiem (tego drugiego to tak siłą rozpędu).
Sztandarowy jest świetny - dobrze obrobiony, model prawie nie wymagał szlifowania, dość prosty w malowaniu.
Nawet podoba mi sie sposób, w jaki go pomalowałem.
Jedyny problem jest taki, że mam wrażenie, że farba nie trzyma sie tak dobrze jak modeli GW. Chodzi mi konkretnie w wystające elementy sztandary i "sukienki". Musiałem je dwa razy domalować a teraz jak najszybciej pokryć warstwą ochronną.
Sztandarowy jest świetny - dobrze obrobiony, model prawie nie wymagał szlifowania, dość prosty w malowaniu.
Nawet podoba mi sie sposób, w jaki go pomalowałem.
Jedyny problem jest taki, że mam wrażenie, że farba nie trzyma sie tak dobrze jak modeli GW. Chodzi mi konkretnie w wystające elementy sztandary i "sukienki". Musiałem je dwa razy domalować a teraz jak najszybciej pokryć warstwą ochronną.