No z koleżankami to dobra motywacja do malowaniaCyel pisze: ...malującymi...koleżankami...

No z koleżankami to dobra motywacja do malowaniaCyel pisze: ...malującymi...koleżankami...
Oj tak... u mnie to samo... kiedyś kraśki....Grazbird pisze:no fuckin way że przestanę kupować kraśki. mam do zakupienia jeszcze tyle metali. my prreciousss mmmetal models...![]()
![]()
slayerów np mam tylko 50![]()
hamków 55 ( z czego tylko 10 5 edycyjnych)...
to jest jak nałóg...
Skończysz gimnazjum to poznasz. Tobie przy tym potencjalnie intelektualnym raczej nie grożą takie zarobki, ale na pewno ktoś z Twoich znajomych będzie zarabiał 5k netto (ponad 30pln/h) czy nawet więcej.cold turkey pisze:Tu sam przyznaj, że troche pojechales. 20pln/h - nie mam chyba zadnego kolegi, ktory by tyle dostawal za godzine swojej roboty(umyslowi tez jesli by ich przeliczyc na stawke godzinowa).
Nawet w gimnazjum niektóre dziewczyny tyle zarabiają (przy czym mają większą stawkę za godzinę). Zasadniczo potencjał intelektualny w wielu przypadkach ma się nijak do zarobków.Tomash pisze: Skończysz gimnazjum to poznasz. Tobie przy tym potencjalnie intelektualnym raczej nie grożą takie zarobki, ale na pewno ktoś z Twoich znajomych będzie zarabiał 5k netto (ponad 30pln/h) czy nawet więcej.