Nowości
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
O ile modele Championa i Lorda mi sie bardzo podobaja to gorzej nieco z BSB i nowym WD.
Co do tego pierwszego to duzo bardziej podoba mi sie poprzednia, limitowana wersja. A WD? Wychrzanilbym Bugmana i Gotreka spod tarczy, wsadzil bearerow z Alrika i uzywal jako lorda. Bo figurka sama w sobie jest genialna. Tylko Ci bohaterowie pod spodem psuja efekt :/
Co do tego pierwszego to duzo bardziej podoba mi sie poprzednia, limitowana wersja. A WD? Wychrzanilbym Bugmana i Gotreka spod tarczy, wsadzil bearerow z Alrika i uzywal jako lorda. Bo figurka sama w sobie jest genialna. Tylko Ci bohaterowie pod spodem psuja efekt :/
-
- "Nie jestem powergamerem"
no i tu sie nie zgaedzam bo mi sie to podoba że Gotrek i Bugman niosą WD i właśnie dlatego tą figurkę kupie. Jest niecodzienna i orginalana, to sobie cenię w figurakach najbardziej. Myslę że wielu graczy tez tak sądzi ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
pzdr
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
pzdr
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
jasne ze tak
Ten nowy WD jest swietny ;]
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Mam pytanko. Nie wiem czy pisaliście o tym. Ile będzie kosztował White Dwarf z tym lordem na tarczy i kiedy on będzie w sprzedaży?
Ten nowy bsb ma uśmiech takiego starego pedofila. "Podejdź dziecko dam ci cukierka". ![Laughing :lol:](./images/smilies/ng_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/ng_lol.gif)
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
raczej "podejdz chlopcze, dam ci troche XXXXXX" ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
-
- "Nie jestem powergamerem"
na forum dotyczącym Kraśków od zawsze było śmiesznie, ludzie są tu tacy jak ich armia zajebiści i oryginalniTomCio pisze:Ten nowy bsb ma uśmiech takiego starego pedofila. "Podejdź dziecko dam ci cukierka".
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
"Cięzka noc, co? ... pół miliarda się wymknęło..."
Amor patriae nostra lex
Salamun Aleykum
Amor patriae nostra lex
Salamun Aleykum
- Tiger Brown
- Kradziej
Już jest. W Morionie (netowym) kosztuje 92,00. U Faberów zaś 96,00. Sprawiłem sobie - ślicznooości.Heinrich_von_Tod pisze:Mam pytanko. Nie wiem czy pisaliście o tym. Ile będzie kosztował White Dwarf z tym lordem na tarczy i kiedy on będzie w sprzedaży?
![Dancing \:D/](./images/smilies/eusa_dance.gif)
Właśnie trzymam w łapkach moją figureczke nowego WD. Przyznam że mistrzowska figureczka, nie żałuje wydanej kasy. Dzisiaj ostatni dzień składania zamówień w Mail Order, więc jak ktoś sie waha to lepiej niech się nie waha tylko zamawia, bo potem ciężko będzie dostać ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
wogole sa normalnie dostepne w wiekszosci sklepow przez pewien czas.
![Obrazek](http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/161265_100000908094307_4204388_n.jpg)
odkopuje by nie zakladac nowego tematu...
nowy boxik...
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... rod1570019
ciekawe po ile w PL bedzie kosztowac...
nowy boxik...
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... rod1570019
ciekawe po ile w PL bedzie kosztowac...
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.