w pierwszej turze miscast i faza magii dobiega końca (to był pierwszy czar) w drugiej miscast i sorka traci 1 lvl. i w efekcie zapomniała car duch kuźni

Moderator: Yudokuno
a gdzie chciałbyś go wsadzić?Andy pisze:
jakoś mi tu zabójcy brakuje
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Dr Crane pisze:zabojca w Shades.
KB, +d3A, Dark Venom
Opcja za droga IMO...taki oddział wart jest z 300 pkt, zbyt ryzykowne
Dziwne mi sie prawie zawsze shade zwracają dwukrotnie. A jak jest tam assasin a koles szarzuje na mnie kawaleria a ja nie mówie flee tylko S&S a potem challange assasinem i nagle okazuje sie ze koles musi zdawac brake na -3. jego mina? bezcenna ;]Konop pisze:Dr Crane pisze:zabojca w Shades.
KB, +d3A, Dark Venom
Opcja za droga IMO...taki oddział wart jest z 300 pkt, zbyt ryzykowne
Święta racja. Wczoraj zagrałem pierwszą bitwę Dark Elfami.W rozpisce miałem 8 shadesów z assassinem. Po tym jak przepędzili duży skład goblinów z szamanem dostali z divera i fanatyka i poszli w długą...
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
siedzą albo nie siedzą.....nie na każdym stole są lasy, a jak już są to nie zawsze tam gdzie byśmy chcieli źeby były....a np. taka stopa Gorka, czy kowadło dwarfów i nawet las nie pomoże....shade i tak siedzą w lesie wiec spx.
Zaraz zaraz..3 shades z 6 atakami zabilo 4 pieski khorna (każdy po 2 woundy)?????To chyba przekracza wszelką "statystykę"?No chyba, że się sypnęły...A zgadza sie. 3 Shadow bylo, 2 bronie. 2raki sa dla lam...(chyba ze ma sie kociolek ;p)