Nowa Liga Cytadeli 2800
Re: Nowa Liga Cytadeli Pre-Bazyliszek!!!
Znakomitsza jest czesc pierwsza. Proponuje wrzucic.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
LOL, kółko młodych poetów 
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
i to w żywe oczy Dastor
chociaż z drugiej strony w muzyce nazywają to teraz COVER'em, ciężko byłoby Fredre o prawa autorskie ścigać
P.S. szkoda tylko, że całości nie dał
chociaż z drugiej strony w muzyce nazywają to teraz COVER'em, ciężko byłoby Fredre o prawa autorskie ścigać
P.S. szkoda tylko, że całości nie dał
Jakiego plagiatu!? To jest po prostu świeże spojrzenie na całą tę historię!Kielon pisze:A, że plagiatu Falka nakręcić nie możemy, tak więc nakręcimy wersje Ciastka.Manfred pisze:Ja wam mogę co najwyżej z tego film nakręcić.
P.S. Szukam aktorów do ról jak coś to piszcie w temacie

chyba komórkąManfred pisze:Ja wam mogę co najwyżej z tego film nakręcić.
P.S. Szukam aktorów do ról jak coś to piszcie w temacie
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
byłaby to najlepsza autobiografia rokuManfred pisze:Ja wam mogę co najwyżej z tego film nakręcić.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Loremaster
- Oszukista
Chciałbym się zapisac
będę grał HE .... do kiedy trzeba rozpiskę przesłać i kasę ?
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Kubcio pisze:By uniknąć takiej sytuacji podczas tej ligi ogłaszam, że w losowaniu pierwszych par wezmą udział tylko Ci, którzy do dnia 15 stycznia do godziny 19.00 wpłacą 10 złotych wpisowego