A gdybym był...Kapitanem. Wygraj ETC na papierze!
Moderator: swieta_barbara
Re: A gdybym był...Kapitanem. Wygraj ETC na papierze!
dla mnie sklad
Barb DE
Assur VC
Mlody Sk
Debek Bret
Kudłaty DF
jest jasny niczym slonce, cala reszta dowolna
no a faktem jest ze najslabiej obsadzone sa Demony, gram w kola i jezdze na kolowe wyjazdowki ale wyniki kwadrtowych turow przegladam i w dziedzinie tej armii jest pożoga
pzdr
Barb DE
Assur VC
Mlody Sk
Debek Bret
Kudłaty DF
jest jasny niczym slonce, cala reszta dowolna
no a faktem jest ze najslabiej obsadzone sa Demony, gram w kola i jezdze na kolowe wyjazdowki ale wyniki kwadrtowych turow przegladam i w dziedzinie tej armii jest pożoga
pzdr
Cały czas powielane są te same nazwiska. dajmy szanse innym. a nie cały czas ci sami, a wyniki jakoś też nie są najlepsze bez obrazy.
W miejsce Cosma z najlepszym wynikiem na ETC z zeszłego roku i dobrymi wynikami z każdego mastera, na jakim się pojawia?ale taki Morrok mógłby odświeżyć co nie co, nie?

Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
I tak Zbyszek z Piotrem w sytuacji wyznaja sie najlepiej, a wszelkie posty ludzie majacych niewiele wspolnego z edycja numer wosiem, wnosza mniej niz zero.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
no własnie to standardowy coroczny temat, do wylewania żali pod tytułem
"dlaczego on a nie ja
ed. 6"
nie zdziwie sie jak D & B go zignorują i nie wezmą pod uwagę wiekszości obecnych tu propozycji, które są zdecydowanie EV-
ja bym zabrał( kolejność wedle powera armi)
-skav
-emp
-de
-he
-vc
-doch
-bret/woch/boch
-boch/woch/bret
osób na rqazie nie podam bo mi się licznik flejma ukręci
"dlaczego on a nie ja

nie zdziwie sie jak D & B go zignorują i nie wezmą pod uwagę wiekszości obecnych tu propozycji, które są zdecydowanie EV-
ja bym zabrał( kolejność wedle powera armi)
-skav
-emp
-de
-he
-vc
-doch
-bret/woch/boch
-boch/woch/bret
osób na rqazie nie podam bo mi się licznik flejma ukręci

Ostatnio zmieniony 23 lut 2011, o 14:18 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Wiadomo , ze chlopaki zrobia jak uwazaja, ale jesli przez sekunde ten temat da im cos do myslenia, albo zastanowienie to dywagacje te sa jak najbardziej sensowne.
Poza tym to taki luzne gdybanie, wiec czemu nie mamy tego robic.
Jankiel - Cosmo nie gral za duzo na 8ed, jak wykreci dobry wynik w Bialym - to naprawde Debek ma przewalone ze Zbyszkiem, ktorego z trzech szczurow drombo wybrac.
Trzymam kciuki za Crusa, zeby w Bialym zrobil dobry wynik bestiami, bo wtedy imho powinien dostac szanse w rep.
No i wtedy dochodzi ostatnia armia - nie wiadomo jaka.
Robsonik propozycje slabe, bo nie ma w nich Ciebie misiu?
Poza tym to taki luzne gdybanie, wiec czemu nie mamy tego robic.
Jankiel - Cosmo nie gral za duzo na 8ed, jak wykreci dobry wynik w Bialym - to naprawde Debek ma przewalone ze Zbyszkiem, ktorego z trzech szczurow drombo wybrac.
Trzymam kciuki za Crusa, zeby w Bialym zrobil dobry wynik bestiami, bo wtedy imho powinien dostac szanse w rep.
No i wtedy dochodzi ostatnia armia - nie wiadomo jaka.
Robsonik propozycje slabe, bo nie ma w nich Ciebie misiu?

@Janiszek
3 mastery na 8 ed: 3, 5 i 15 miejsce, nie martw się jak uznam, że się nie nadaję, sam zrezygnuję.
pozdr.
Puki co 15, ale mam tylko 7 rozegranych turów, a nie szambernaście tak jak cała czołówka. Dolicz mi ze 200 pkt za 3 lokale, których mi brakuje do 10 punktowanych turów i jestem w top5 - bretką.A swoją drogą co wy tak bronicie tego Dębka? Jest on jakos w lidze wysoko?
3 mastery na 8 ed: 3, 5 i 15 miejsce, nie martw się jak uznam, że się nie nadaję, sam zrezygnuję.
pozdr.

Debek naprawde nie tlumacz sie przed Janiszkiem, nie Twoj poziom.
Oczywiscie, Ziemko, ale ja bym zdecydowanie wolal, zeby "swoje madrosci ludowe" wyglaszali ludzie, ktorzy jednak zagrali wiecej niz jedna bitwe na 8ma, bo jak trafnie zauwazyles, ten temat ma dac kapitanom do myslenia. Czy zostal zalozony dla uciechy forumowiczow, zeby kazdy mogl polobbowac i przepychac kandydatury kolegow?
Janiszek, sorry, ale dla mnie takie posty sa nic nie warte, nawet z topicu do gdybania.
Janiszek, sorry, ale dla mnie takie posty sa nic nie warte, nawet z topicu do gdybania.
Janiszek pisze:a kogo masz w de? żabe? miał swoje 5 minutes i sajonara.
a w vc mamy gąsiora(imo najj) assura.
Ziemko: Młody miał juz swoj czas. teraz czas morroka. ja za nim stoje murem i nie dopuszczam innych kandydatów.
A swoją drogą co wy tak bronicie tego Dębka? Jest on jakos w lidze wysoko?
Ostatnio zmieniony 23 lut 2011, o 14:21 przez Rince, łącznie zmieniany 1 raz.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Dębek szczególnie, że jesteś coatchem ! 
szef przed podwłądnymi nie musi sie tłumaczyć
ziemas pudło !! jedna osoba mnie wymieniła
a ciebie nikt 
Rincu temat jest zdecydowanie dla ludu, a nie dla sztabu dowodzenia.

szef przed podwłądnymi nie musi sie tłumaczyć

ziemas pudło !! jedna osoba mnie wymieniła

Rincu temat jest zdecydowanie dla ludu, a nie dla sztabu dowodzenia.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Robson to mnie rozbawiles , pewnie jak to w Twoim stylu przy glosowaniach, wyslalem pmke, aby tak zrobil co??
Sklad na ETC to nie moj poziom
Za czasow 6ed to moglbym jeszcze powalczyc, ale teraz nie.
Rince, czyli mowisz, zebym wycisnal posty Janiszka - hmmm propozycja godna rozpatrzenia
Janiszek, jak bedziesz wypisywal durnoty to Ci posty pokasuje

Sklad na ETC to nie moj poziom

Za czasow 6ed to moglbym jeszcze powalczyc, ale teraz nie.
Rince, czyli mowisz, zebym wycisnal posty Janiszka - hmmm propozycja godna rozpatrzenia

Janiszek, jak bedziesz wypisywal durnoty to Ci posty pokasuje

Chłopaki opacznie mnie zrozumieliście.
Ja do Dębka nie mam nic. Ale chciałbym aby on był tym nie grajacym trenem.
Co do skavenyów ja mam swojego kandydata, ale ok są też inni.
Co do reszty to mniej więcej myslę to co wy.
Panie mój Ziemku przepraszam i jako posłuszny sługa nie będe pisał głupich postów.
Ja do Dębka nie mam nic. Ale chciałbym aby on był tym nie grajacym trenem.
Co do skavenyów ja mam swojego kandydata, ale ok są też inni.
Co do reszty to mniej więcej myslę to co wy.
Panie mój Ziemku przepraszam i jako posłuszny sługa nie będe pisał głupich postów.

Tak lepiej
Debek bylby wysmienitym coachem takze, ale jest za dobrym graczem, zeby z niego imho rezygnowac.

Debek bylby wysmienitym coachem takze, ale jest za dobrym graczem, zeby z niego imho rezygnowac.
bo mi robson dobrze zapłacił, przyznaje się:)
a tak na poważnie Rince chyba nie pokumałes idei tematu, tu układamy swoje składy nie po to by komuś bez mydła wjechać a tylko dla rozrywki. Jeżeli do tego zrobimy to z głową może B&D uznają temat za pomocny.
VC to ważna armia, ale chyba nie za wiele osób się do niej zgłosiło bojąc się o dominację kołcza:)
tak czytając Wasze i moje kminy:
VC - Assur/Maryś/Zielony/Robson/Barb
DE - Barb/Druchii/Żaba
HE - Szwentas/Andrzej
SK - Morrok/Młody/Kosmo
BOC - Crus i tylko on
WE- Laik/Runepriest/Pasiaque
IMP - Piotr
BRE - Dębek
DF - Kudłacz
DOC - Darek (i kurde niestety nikt więcej)
ONG - NIKT! Ja wiem, że Kołata kmini już trochę nowego Booka ale czy zdarzy się orasy ograć do terminu ogłoszenia kadry?
TK - Shino (ale ta armia ma najmniejsze szanse chyba na zagranie)
OG - zupełnie nikt chyba
LIZ - Crus
WOCH - nikt raczej a to całkiem mocna armia
Najprostszy slot do repy HE - macie jeszcze bazyla, więc naginać elfiątka
a tak na poważnie Rince chyba nie pokumałes idei tematu, tu układamy swoje składy nie po to by komuś bez mydła wjechać a tylko dla rozrywki. Jeżeli do tego zrobimy to z głową może B&D uznają temat za pomocny.
VC to ważna armia, ale chyba nie za wiele osób się do niej zgłosiło bojąc się o dominację kołcza:)
tak czytając Wasze i moje kminy:
VC - Assur/Maryś/Zielony/Robson/Barb
DE - Barb/Druchii/Żaba
HE - Szwentas/Andrzej
SK - Morrok/Młody/Kosmo
BOC - Crus i tylko on
WE- Laik/Runepriest/Pasiaque
IMP - Piotr
BRE - Dębek
DF - Kudłacz
DOC - Darek (i kurde niestety nikt więcej)
ONG - NIKT! Ja wiem, że Kołata kmini już trochę nowego Booka ale czy zdarzy się orasy ograć do terminu ogłoszenia kadry?
TK - Shino (ale ta armia ma najmniejsze szanse chyba na zagranie)
OG - zupełnie nikt chyba
LIZ - Crus
WOCH - nikt raczej a to całkiem mocna armia
Najprostszy slot do repy HE - macie jeszcze bazyla, więc naginać elfiątka
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Tylko nie wiem czy Szwentas i Andrzej to jest poziom na ETC - co z tego, ze beda najlepsi w swojej rasie, jesli nie bedzie to wystarczajacy poziom.
Nie probuje umniejszac ich umiejetnosci, ale imho HE powinny zostac olane.
Teraz niby Robson zagral HE, ale tez slabo to wyszlo.
NAprawde mam wrazenie, ze ta armia jest mocna na papierze, na euro maja w dodatku dosc mocne okrojenia.
Szczerze to mysle, ze odpuszczenie w tym roku HE i Doc byloby dobrym pomyslem, a ostatnia armia powinna byc Emp/WE.
Imho Woch powinien byc wziety - jest Duke, ktory wydaje sie najmocniejszym kandydatem, Kotlet tez bardzo dluga ta armia gral i niezle mu szlo, imho Woch na 8ed - must have.
Nie probuje umniejszac ich umiejetnosci, ale imho HE powinny zostac olane.
Teraz niby Robson zagral HE, ale tez slabo to wyszlo.
NAprawde mam wrazenie, ze ta armia jest mocna na papierze, na euro maja w dodatku dosc mocne okrojenia.
Szczerze to mysle, ze odpuszczenie w tym roku HE i Doc byloby dobrym pomyslem, a ostatnia armia powinna byc Emp/WE.
Imho Woch powinien byc wziety - jest Duke, ktory wydaje sie najmocniejszym kandydatem, Kotlet tez bardzo dluga ta armia gral i niezle mu szlo, imho Woch na 8ed - must have.