No to się spóźniłeś co najmniej o rok. W zeszłym było spoko, jak Lublin nie dostał, a Gorzów miał dwa.ponadto nie jestem znismaczony, napisalem ze mi sie nie podoba wybieranie 2giego mastra dla tego samego osrodka prawem silniejszego gdy bylo iles tam innych opcji,
Tak? Jakieś przykłady?poruszajac ten temat w pierwszej kolejnosci chcialem zwrocic uwage na ciagle synchroniczne przenoszenie sie masterow z jednej strony na druga
Kto by pomyślał, że jedna "kurwa" tak Cię ubodła. I nie zauważyłem, żebym był na kogokolwiek obrażony. Na co mam się obrażać? Że mi mastera zabralinie to ze Jankielu prawdopodobnie jesli bedziesz dalej rzacal miesem i sie obrazal

Zachęcam. Zorganizujcie kluby w Olsztynie, Szczytnie, Mikołajkach i Olsztynku. Róbcie lokale na 20 osób i bierzcie miejsca na LL. Bo o 4 jednosobowych klubach robiących lokale na 4 osoby w jednej miejscówce zapomnijcie.to tzw " polnoc" zmobilizuje sie i podzieli na mniejsze kluby
Btw, tak Was boli, że stary układzik się wywrócił? Ostatnia tak głupia awantura była bo DMP, które wygrały jakieś warzywa ze Szczecina, zamiast któryś z bardziej znanych i utytułowanych klubów. I też była bezwzględna konieczność zmiany formuły DMP (6 bitew, 3 dni etc.). Jak kolejne DMP wygrał odpowiedni klub, to już zmiany przestały być potrzebne.