07.01.2012 Płomienie FENIXA XII 3x2000pts EURO [Włocławek]
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
O w mordę ile egzotycznych gości sie zamierza zjawić 

- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Wreszcie
Już myślałem że twierdza upadłą

Miejsca są. Zapraszamy serdecznie ! Najlepiej zapisujcie się jak najszybciej byśmy wiedzieli ewentualnie co mamy kołować na turniej. Stołów raczej nie zabraknie. Makiety dokupiliśmy więc raczej teżIddqd pisze:Jak z miejscami? Jeden team mamy z Łodzi, a możliwe że i więcej będzie.

- michnik000
- Kretozord
Zgłaszam oficjalną nazwę teamu(Michnik,Fumijako,Bartelllo) "Kozie puszki spaczenia"
Bójcie się

Bójcie się

Misiek. Jak ogarne modele i wystawię wszystko to może z 1900 się uzbiera więc moge robić za free fraga w teamie drugim. Co do wyjazdu to jeszcze nie potwierdzam bo Włocławek jest dla mnie i moich pasażerów pechowy.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
To są dwa teamy. Postaram się byś nie uciekł. BTW Misiek to mój normalny nick, ale na BP jest już wielu z podobnym nickiem. Możemy też pociągiem, w 6 zajmiemy cały przedział i możemy rozlać browka. Panowie wracaliście wczoraj z Macek, pociągi przejeżdżają przez tą stację obok której odbędzie się Fenix? To jest bez przesiadek?Reyki pisze:Misiek. Jak ogarne modele i wystawię wszystko to może z 1900 się uzbiera więc moge robić za free fraga w teamie drugim. Co do wyjazdu to jeszcze nie potwierdzam bo Włocławek jest dla mnie i moich pasażerów pechowy.
To Wy przyjedziecie z Jagalem ? Czy jakaś jeszcze dodatkowa ekipa z 3miasta ???DaBoss pisze:Proszę o zapisanie teamu z Trójmiasta:
KJ
Błażej
DaBoss
Nazwę jakąś jeszcze wymyślimy