Ranking Ligi WFB 2012
Moderator: swieta_barbara
Re: Ranking Ligi WFB 2012
Kiedy bedzie aktualka ?
Krszysiu a z moim plikiem wszystko ok ?? Wiadomo coś odnośnie tych lig ?
Kod: Zaznacz cały
1273 Michał . Handke Twierdza Alkarin Leszno -
2365 Michał Handkes Handke Twierdza Alkarin Leszno -
Kod: Zaznacz cały
2975 Łukasz.Ziemba.Poznań
3999 Łukasz.Zięba.Poznań
Prosiłbym o scalenie bo to te same postacie
Prosiłbym o poprawienie turnieju :
2158 2013-01-05 Bilaticon vol. VIII! Bielsko-Biała Ósma Bila Lokalny 2618 Single
Punkty turnieju to w końcu 2388.
Przepraszam za zamieszanie.
2158 2013-01-05 Bilaticon vol. VIII! Bielsko-Biała Ósma Bila Lokalny 2618 Single
Punkty turnieju to w końcu 2388.
Przepraszam za zamieszanie.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Krzysiu kiedy wrzucisz update z wynikami Babic ? 

Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Bardzo proszę o zadawanie takich pytań w PMkach.
Chyba, ze ktoś chce rozdmuchać sprawę na forum.
Skoro po drodze było kilka upadate'ów, w których wrzuciłem wszystkie otrzymane poprawne wyniki, to?... Jaka jest odpowiedź?
Chyba, ze ktoś chce rozdmuchać sprawę na forum.

Skoro po drodze było kilka upadate'ów, w których wrzuciłem wszystkie otrzymane poprawne wyniki, to?... Jaka jest odpowiedź?

Kolejna aktualka gotowa. Większość turniejów wrzucona, zmiany personalne (poza scalaniem kont, as usual) gotowe.
Wybaczcie, ze nie otrzymujecie czasem maili zwrotnych z informacją o wrzuceniu turnieju, ale czasem proza życia wzywa dość natarczywie.
+
Wybaczcie, ze nie otrzymujecie czasem maili zwrotnych z informacją o wrzuceniu turnieju, ale czasem proza życia wzywa dość natarczywie.

Poświąteczno - Przednoworoczna aktualka gotowa.
Poprawne wyniki wrzucone (uczestnicy turniejów mogą sprawdzać czy są uwzględnione
), niepoprawne odesłane
, zmiany personalne (poza scaleniem kont, as usual) gotowe.
Dobrejnocy!

Dobrejnocy!