może byś się domyślił że się przejęzyczyłem?? Wiadomo o co mi chodziło i sens zdania został zachowanyb_sk pisze:Może dlatego, że nie ma czegoś takiego jak "zespół świtu" jest za to "zespół Downa"?k.a.r.p pisze:...a nie śmieją się z ludzi dotkniętych dawnem...
Pewien Avatar...
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Wiem, ale ja jestem złośliwy.
A licky boom boom down!!!
Macie co chcieliście - Kurt Cobain odpowiada wam ?
A może teraz prowokuję kogoś do samobójstwa?
A może teraz prowokuję kogoś do samobójstwa?
Nie zmieniaj - i tak do piekla pojdziesz !
PS. Fajny temat wlasciwie, szybciej mi ranga 'Oszukista' wskoczy ;p
PS. Fajny temat wlasciwie, szybciej mi ranga 'Oszukista' wskoczy ;p
Mnie tam ten bardziej denerwuje od poprzedniego. Nie mógłbyś zapodać jakiejś gwiazdy muzyki pop, która grała przyjemniejszą muzę, na przykład Madonnę?
Giń, przepadnij nieczysta istotob_sk pisze:Mnie tam ten bardziej denerwuje od poprzedniego. Nie mógłbyś zapodać jakiejś gwiazdy muzyki pop, która grała przyjemniejszą muzę, na przykład Madonnę?
Ja tez wolalem Maciusia.
Cobain to scierwo, wlasnie miedzy innymi przed samobojstwo o ktorym wspomniales. I pokazywanie go publicznie w formie jednoznacznie nie potepiajacej (a najczesciej propagujacej na idola mlodziezy) uwazam za rownie ambitne jak lansowanie Che Guevary.
Jednym slowem: MACIUSIU WROC!
Cobain to scierwo, wlasnie miedzy innymi przed samobojstwo o ktorym wspomniales. I pokazywanie go publicznie w formie jednoznacznie nie potepiajacej (a najczesciej propagujacej na idola mlodziezy) uwazam za rownie ambitne jak lansowanie Che Guevary.
Idol nie idol - nikt chyba przez niego nie stworzy debilnego tematu...TruePunk pisze:Ja tez wolalem Maciusia.
Zalozymy sie...? ; PScream pisze:Idol nie idol - nikt chyba przez niego nie stworzy debilnego tematu...TruePunk pisze:Ja tez wolalem Maciusia.
Nie ryzykuj ;pTruePunk pisze:Zalozymy sie...? ; PScream pisze:Idol nie idol - nikt chyba przez niego nie stworzy debilnego tematu...TruePunk pisze:Ja tez wolalem Maciusia.
Dobra, koniec tego dobrego spamerzy,kłodeczka, a żeby wyszło na moje to jeszcze raz podkreślę, że Madonna>>>>>>>>>>Kurt Cobain