Lekko zmodyfikowany pomysł: 4 albo 6 warriorów (nie wiem, jak duże by to wyszło), ale właśnie niesie coś takiego, ale żeby oprócz znaku któregoś z bogów był też ołtarz, a na nim w lubieżnych pozach dwie demonetki. O, to by było

Moderator: JarekK
Silesian_Heretic pisze: Ja znowu z innej parafii. Panowie i Panie, macie jakieś pomysły na WarShrine? (...) Zapodajcie swoje pomysły, jestem ciekawy czy ktoś o tym już myślał![]()
Włala.Silesian_Heretic pisze:Mam pomysł na coś takiego: 4 warriorów niesie coś takiego jak dysk w taki sposób jak się lektykę nosi, na ramionach, oczywiśie na górze nalepiony znak slaanesha, maszt na którym jest stara okrągła ikona chaosu (ta okrągła) a na niej przybita figurka Morathi do góry nogami- jest cos takiego, sztandarowy na CMON, który trzyma chyba taki totem w ręce; No i wkoło masztu, na dysku, tańczące demonetki z 6ed.
Wygląda że nie zmienili, wczoraj oglądałem booka.Jesli nie to trzeba będzie przemyśleś, dla samej frajdy cos bym zrobił bo i tak wątpię ze będę toto wystawiać jeśli w oryginalnym booku nie zmienią kilku zasad, zobaczymy.
otóż jeśli wiki to wiarygodne źródło -"W północno-zachodniej Europie czasów pogańskich stał się atrybutem nordyckiego boga Odyna, inaczej Wodana." ale wiadomo, nazwa od razu kieruje do celtów.krecik_77 pisze:Czopek, jak Wikingowie, to nie krzyż celtycki - mylisz kultury
a siadł siadłkrecik_77 pisze:PS: Widać, że Ci ten pogański metal siadł ostro na beret, jak masz taki pomysł na armię chaosu
Discovery, kolejne zajebiste źródło wiedzyCzopek pisze:nie tylko ona, był taki film dokumentalny na discovery o podbojach vikingów, bodajże na Grenlandii w obozie postawili drewniany krzyż celtycki. Coś w tym jest, czemu miałoby to być nieprawdą, historia zna parę innych przypadków podobnych zapożyczania znaków i symboli.
Efekt nie ten sam na pewno nie będzie. Moim zdaniem będzie wyglądało dużo lepiej ;P Te aktualne DO to średnio mi do gustu przypadają. Chciałbym zrobić bardziej dynamicznych.ogr + jaszczur = dragon ogr
wiele ich sie pałenta na coolmini poszukaj ale osobiście ci radze kupić orginalne DO bo efekt ten sam a tylko roboty dużo