Idzie zima Ciupaga głupców ścina! 15 XII 2012 VANAHEIM
Re: Idzie zima Ciupaga głupców ścina! 15 XII 2012 VANAHEIM
5 nocników szamanów i diabelska 5 Ld na generale:) grrrr ZŁO
A wszystko dlatego bo:
- imperium bez steam tanka nie gra
- OK są słabe i potrzebują ironblastera
Wywalić zapis z lorami (co jest fajnym pomysłem) i dać zakaz LT i będzie git.
Ostatecznie zrobić wyjątek i napisać:
-zakaz LT poza Sevim który moze wziąść ironblastera i PiotremB który może wziąść Steam Tanka.
Ktoś jeszcze z True Legionu potrzebuje wsparcia?
A wszystko dlatego bo:
- imperium bez steam tanka nie gra
- OK są słabe i potrzebują ironblastera
Wywalić zapis z lorami (co jest fajnym pomysłem) i dać zakaz LT i będzie git.
Ostatecznie zrobić wyjątek i napisać:
-zakaz LT poza Sevim który moze wziąść ironblastera i PiotremB który może wziąść Steam Tanka.
Ktoś jeszcze z True Legionu potrzebuje wsparcia?
Ja mogę grać bez działa, ostatnio grałem i nic mi się nie stało. Chodzi o to że ograniczenia są słabe, nie mówiąc o dopuszczeniu dla wszystkich 8 lorów, a nie że ja muszę mieć działo w rozpiePSz pisze: Ktoś jeszcze z True Legionu potrzebuje wsparcia?
Wisła Kraków.
Nie rozumiem czym panikujecie normalnym czymś jest dostęp do wszystkich lorów?
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM
Witamy w świecie Warhammera
Wisła Kraków.
-
- Falubaz
Proszę Cię Gremlin Wywal ten zapis o 8 lorach i tyle. A ty Psz nie płacz, akurat z czolgiem to masz co zrobić swoją armia
Bretonnian, to że PSz może mieć czym zdjąć ST to nie znaczy, że musi patrzyć wtedy na gre przez pryzmat wyłącznie armii, którą zamierza grać. Twój post zabrzmiał tak, jakbyś ganił go za "obiektywność" (ale niekoniecznie może mieć rację), albo patrzenie na całość z szerszej perspektywy. Nie każdy musi ograniczać się do pola widzenia kończącego się nie dalej niż czubek własnego nosa ;P.Bretonnian pisze:Proszę Cię Gremlin Wywal ten zapis o 8 lorach i tyle. A ty Psz nie płacz, akurat z czolgiem to masz co zrobić swoją armia
Kal_Torak pisze:Bretonnian, to że PSz może mieć czym zdjąć ST to nie znaczy, że musi patrzyć wtedy na gre przez pryzmat wyłącznie armii, którą zamierza grać. Twój post zabrzmiał tak, jakbyś ganił go za "obiektywność" (ale niekoniecznie może mieć rację), albo patrzenie na całość z szerszej perspektywy. Nie każdy musi ograniczać się do pola widzenia kończącego się nie dalej niż czubek własnego nosa ;P.Bretonnian pisze:Proszę Cię Gremlin Wywal ten zapis o 8 lorach i tyle. A ty Psz nie płacz, akurat z czolgiem to masz co zrobić swoją armia
to ja jeszcze proponuje umozliwienie kazdej armi brania każdej war machiny i problem z LT sie rozwiązuje
to mało!
Zróbym turniej taki, że wszystkie armybooki tworzą jednego, wielkiego army booka i niech każdy bierze co chce, co w tym złego i głupiego?
Zróbym turniej taki, że wszystkie armybooki tworzą jednego, wielkiego army booka i niech każdy bierze co chce, co w tym złego i głupiego?
-
- Falubaz
Ale właśnie Psz zadał pytanie odnośnie swojej armii. Więc albo nie zauważyłeś jego posta albo coś przoczyłeśKal_Torak pisze:Bretonnian, to że PSz może mieć czym zdjąć ST to nie znaczy, że musi patrzyć wtedy na gre przez pryzmat wyłącznie armii, którą zamierza grać. Twój post zabrzmiał tak, jakbyś ganił go za "obiektywność" (ale niekoniecznie może mieć rację), albo patrzenie na całość z szerszej perspektywy. Nie każdy musi ograniczać się do pola widzenia kończącego się nie dalej niż czubek własnego nosa ;P.Bretonnian pisze:Proszę Cię Gremlin Wywal ten zapis o 8 lorach i tyle. A ty Psz nie płacz, akurat z czolgiem to masz co zrobić swoją armia
PSz pisze:HiHi miałem nadzieję sprowokować Seviego:)
Proponuję następny format: ban na magię, ban na maszyny, ban na LT, ban na specjale - a co!
Wisła Kraków.
No nie?PSz pisze: Brzmi fajnie.
Wykokoszona magia? Nie ma magii!
LT wywracające grę? Nie ma LT!
Przegięte specjale? Nie ma specjali!
Maszyny? Nie ma maszyn!
Dodałbym jeszcze bana na lataczy, a co!
A, i koszt oddziału oczywiście - max 250 punktów chyba będzie dobry
Let's Fight!
Wisła Kraków.
Zróbmy TURNIEJ BEZ KOSTEK I FIGUREK! Siądziemy przy wódzie i opowiemy sobie bitwę!
Psz ty zauważasz czasem coś poza własnym końcem nosa? Bo nie wydaje mi się - wszystko co piszesz jest pod Ciebie - a jak kto inny upomina się o swoje to jest zły i jest powergamerem i trzeba mu dać dodatkowy czołg!
Psz ty zauważasz czasem coś poza własnym końcem nosa? Bo nie wydaje mi się - wszystko co piszesz jest pod Ciebie - a jak kto inny upomina się o swoje to jest zły i jest powergamerem i trzeba mu dać dodatkowy czołg!