Dzikki'ego bolesne próby
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Dzikki'ego bolesne próby
nadlewki, nadlewki, nadlwki- poza tym zazdroszczę flamecanona wersja mini
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ja zazdroszczę podstawki do flamecannona - gdzie można nabyć takie podstawki?
Ej no... się starałem - kamyki z IKEI i pasta Vallejo. A chciałem by byli razem (i łatwi do przenoszenia) to jedyne wyjście - podstawka kawaleryjska.smiejagreg pisze:Ja zazdroszczę podstawki do flamecannona - gdzie można nabyć takie podstawki?
Oczy będę robił jak się trochę nauczę - jak na razie eksperymentuje na slayer'ach. Mam ich od groma więc może coś wyjdzie. Przy okazji oku zrobię też brwi - głupia sprawa, bo zapomniałem o nich.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
Nie jest źle- w końcu pod ziemią robią, to i oczy im się zapadly , czasem wręcz zanikły [patrz "Łysek z pokładu Idy"], a brwi metan podczas wybuchu wypalił... Natomiast razi mnie masa nieusunietych linii podziału form, zwłaszcza w miejscach, w których jest jakiś metaliczny kolor z washem chyba... warto by też nawiercić tę trombitę muzykowi, chłop dmie co sił, stara się, a z tego , co widzę, jakiś hokeista złośliwiec [jestem pewien, ze z Colorado Avalanche, bo to chamy] krążkiem wylot zaślepił.
Niemniej - fajnie wyglądają.
Niemniej - fajnie wyglądają.
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kurczę, nie mam dobrego oka do podstawek - fakt też, że nie przyjrzałem się dobrze. Byłem przekonany, że to nie kawaleryjska podstawka, tylko podstawka 20x40 - stąd moje pytanie, skąd jest ta podstawka... O ile mi wiadomo, to podstawki 20x40 były np. w limitce WD niesionego przez Gotreka i Bugmana i dosyć ciężko je dostać...dzikki pisze:Ej no... się starałem - kamyki z IKEI i pasta Vallejo. A chciałem by byli razem (i łatwi do przenoszenia) to jedyne wyjście - podstawka kawaleryjska.smiejagreg pisze:Ja zazdroszczę podstawki do flamecannona - gdzie można nabyć takie podstawki?
Oczy będę robił jak się trochę nauczę - jak na razie eksperymentuje na slayer'ach. Mam ich od groma więc może coś wyjdzie. Przy okazji oku zrobię też brwi - głupia sprawa, bo zapomniałem o nich.
Gdzieś tam piszesz, że malujesz krasie z Gamezona - a jakoś nic w galerii nie widać ...
Dobre, chociaż stawiam na Karak Varn Penguins.LoudLord pisze:... warto by też nawiercić tę trombitę muzykowi, chłop dmie co sił, stara się, a z tego , co widzę, jakiś hokeista złośliwiec [jestem pewien, ze z Colorado Avalanche, bo to chamy] krążkiem wylot zaślepił.
GameZone pojawi się albo dziś, albo jak skończę.
Są jeszcze nie skończeni, brakuje rozjaśnień, poprawek itp itd oraz 6 dodatkowych panów z dwuręcznymi młotami. Jednak ci bardziej przypadli mi do gustu niż młociarze. Zdjęcie jak zwykle kiepskie, ale cóż.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Na razie gut, działaj dalej, ciekaw jestem ostatecznej wersji...
Niebieskie plamki to wynik oświetlenia na jaśniejszej warstwie farby. Robię kilka różnych, by uzyskać różne odcienie.Vraith pisze:Wyglądają bardzo ciekawie, też czekam na ostateczną wersję oraz tak się zastanawiam...hmmm na zdjęciach na części owłosienia widać takie niebieskie plamki ?
Kolejne tragiczne zdjęcia moich kraśkow:
I moja wersja berserkerów od AOW na kraśki z Norski
(co prawda jeszcze się robią, ale wrzucam to co wyszło)
I moja wersja berserkerów od AOW na kraśki z Norski
(co prawda jeszcze się robią, ale wrzucam to co wyszło)
Ostatnio zmieniony 14 sty 2013, o 09:43 przez dzikki, łącznie zmieniany 1 raz.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Zrób coś z tymi podstawkami. Miejscami wyzierają łyse placki gołych podstawek, nie polepsza to odbioru całości... trochę piasku na wikolu to niewiele, a potrafi zdziałać cuda ...
Kolejne mierne fotki dodatkowych figsów zrobionych
Dwóch inżynierów (podstawki nie pomalowane, bo nie wiem jakie zrobię do strzelców)
Cały klocek dziadków - chwilowo zmiksowane dwie edycje do czasu, aż dostanę w swoje chciwe łapy fcg do beczkowatych
Nowi ironi w liczbie 14+ rune priest ,ale w kolejce czekają już ich starsi bracia
Obecnie zaś maluje różne figsy kraśków z Maraudera i nie tylko do zrobienia pospolitego ruszenia - zdecydowałem się jedynie na utrzymanie jednej kolorystyki
Dwóch inżynierów (podstawki nie pomalowane, bo nie wiem jakie zrobię do strzelców)
Cały klocek dziadków - chwilowo zmiksowane dwie edycje do czasu, aż dostanę w swoje chciwe łapy fcg do beczkowatych
Nowi ironi w liczbie 14+ rune priest ,ale w kolejce czekają już ich starsi bracia
Obecnie zaś maluje różne figsy kraśków z Maraudera i nie tylko do zrobienia pospolitego ruszenia - zdecydowałem się jedynie na utrzymanie jednej kolorystyki