Mastery - terminy
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Czy organizator Babic (Śmiechu bądź stowarzyszenie Bazyliszek - nie orientuję się aż tak) mógłby podać przybliżony format turnieju??
Babice już tuż tuż, a tu trzeba rozpy składać, armie malować...
Babice już tuż tuż, a tu trzeba rozpy składać, armie malować...
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Na obecną chwilę szkola odmówiła mi wynajmu.
Jestem na etapie szukania nowej miejscówki i nie koniecznie mogą być to Babice.
Tak wiec chwila cierpliwości panowie.
Daty już podałem wcześniej.
Turniej odbędzie się albo 3 tyg. po Silesianie, albo 3 tyg. przed Krakowem.
Czekam na odpowiedź od Handelka na temat wynajmu Gampu.
Pozdro.
Jestem na etapie szukania nowej miejscówki i nie koniecznie mogą być to Babice.
Tak wiec chwila cierpliwości panowie.
Daty już podałem wcześniej.
Turniej odbędzie się albo 3 tyg. po Silesianie, albo 3 tyg. przed Krakowem.
Czekam na odpowiedź od Handelka na temat wynajmu Gampu.
Pozdro.
Kiepawo.
Czarny scenariusz, że master się nie odbędzie wchodzi w rachubę? Jeżeli tak, to kiedy będziesz to wiedział? 3-4 tygodnie w przód to dla wielu osób minimum w planowaniu weekendu.
No i jeżeli faktycznie jest taka możliwość że Babice nie wypalą, to co wtedy? Już raz w lidze była taka sytuacja była i wtedy na szybciocha został zorganizowany kolejny master w mieście które już tego mastera w danym sezonie organizowało. Bodajże rok 2007 w Gorzowie Wlkp. był Master Blaster i Masakrator.
Kto w tym sezonie byłby w stanie zorganizować Mastera z 3-4 tygodniowym wyprzedzeniem? Śmiechu nie obraź się, że poruszam ten temat ale jak siła wyższa i Cię zrobią w balona znowu to wiadomo, że trzeba rozmawiać i szukać alternatyw. My w Poznaniu mamy tak dogadane, że bylibyśmy w stanie zrobić ten master z tak małym wyprzedzeniem.
Trzymam kciuki, żeby Babice i Śmiechowy Master wypaliły.
pozdrawiam
Furion
Czarny scenariusz, że master się nie odbędzie wchodzi w rachubę? Jeżeli tak, to kiedy będziesz to wiedział? 3-4 tygodnie w przód to dla wielu osób minimum w planowaniu weekendu.
No i jeżeli faktycznie jest taka możliwość że Babice nie wypalą, to co wtedy? Już raz w lidze była taka sytuacja była i wtedy na szybciocha został zorganizowany kolejny master w mieście które już tego mastera w danym sezonie organizowało. Bodajże rok 2007 w Gorzowie Wlkp. był Master Blaster i Masakrator.
Kto w tym sezonie byłby w stanie zorganizować Mastera z 3-4 tygodniowym wyprzedzeniem? Śmiechu nie obraź się, że poruszam ten temat ale jak siła wyższa i Cię zrobią w balona znowu to wiadomo, że trzeba rozmawiać i szukać alternatyw. My w Poznaniu mamy tak dogadane, że bylibyśmy w stanie zrobić ten master z tak małym wyprzedzeniem.
Trzymam kciuki, żeby Babice i Śmiechowy Master wypaliły.
pozdrawiam
Furion
Alternatywa dobra i nie bede mial nikomu za zle.
Już raz Broda mi pomogl.
Bede robił wszystko co w mojej mocy by zoorganizowac tego Mastera, ale jak szkoły podcinaja mi skrzydła to ciężko jest wzbić sie w powietrze.
Maxymalnie w poniedzialek dam ostateczna odpowiedź.
Już raz Broda mi pomogl.
Bede robił wszystko co w mojej mocy by zoorganizowac tego Mastera, ale jak szkoły podcinaja mi skrzydła to ciężko jest wzbić sie w powietrze.
Maxymalnie w poniedzialek dam ostateczna odpowiedź.
Śmiechu walcz!
BTW. do tych co organizują mastery/turnieje w szkołach. Wyszła jakaś ustawa, że jeżeli kolejny raz wynajmujecie szkołę, papier umowy między szkołą, a wami musi iść do sprawdzenia do prezydenta miasta itp. Czas na sprawdzenie tego przez urząd .. mają na to 3 miesiące.
My z DMP już się na to złapaliśmy. Telefonicznie niby potwierdzono nam, że wszystko klepną bez problemu, ale oficjalnie papiery zostały podpisane przed samym turniejem.
Podobno obejście jest tego, że wynajmuje za każdym razem "świeża osoba", która nigdy nie miała nic wspólnego ze szkołą.
Nie wiem czy obejmuje to cała Polskę czy to tylko wymysł w Lubuskim.
BTW. do tych co organizują mastery/turnieje w szkołach. Wyszła jakaś ustawa, że jeżeli kolejny raz wynajmujecie szkołę, papier umowy między szkołą, a wami musi iść do sprawdzenia do prezydenta miasta itp. Czas na sprawdzenie tego przez urząd .. mają na to 3 miesiące.
My z DMP już się na to złapaliśmy. Telefonicznie niby potwierdzono nam, że wszystko klepną bez problemu, ale oficjalnie papiery zostały podpisane przed samym turniejem.
Podobno obejście jest tego, że wynajmuje za każdym razem "świeża osoba", która nigdy nie miała nic wspólnego ze szkołą.
Nie wiem czy obejmuje to cała Polskę czy to tylko wymysł w Lubuskim.
Dzięki za info. Się sprawdzi! :<
Karli pisze:Wiesz coś więcej na ten temat? Jaki to akt prawny?
nie mam pojecia.. szkola powiedziala ze to zalatwi i nie mamy sie martwic.. ale powiedzieli ze to "nowość" i obowiązuje od 2013.
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
A dlaczego format miałby się zmienić ?
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
też tego nie za bardzo rozumiem, szczerze mówiąc... Głosowaliśmy na najlepszą po DMP drużynówkę/parówkę bo liczy się jedna do ligi. Teraz to trochę słabo wychodzi w kontekście tych ośrodków, które przez zgłoszenie drużynówki odpadły (przegrywając z Baibicami)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Chęć zmiany formatu musi być czymś spowodowana, np małą ilością miejsca albo czymś w ten deseń, tylko według regulaminu nie można ograniczać ilości miejsc na Masterze, tak samo uważam że Babice wygrały właśnie przez format.
Dlatego nalegam na odstąpieniu od pomysłu zmiany formatu.
Dlatego nalegam na odstąpieniu od pomysłu zmiany formatu.