wiec nieprofesjonalnie napiszę że zachowujesz się jak rozkapryszona baba
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Chwalenie się przychodem to jedna z najbardziej lamerskich rzeczy jaką można zrobić w życiuLechu pisze:Kuros (Kamil Kurowski) to gość, który jest właścicielem dużego gospodarstwa dającego roczny przychód w granicach 600 000zł (swoją drogą nie wiem dlaczego o tym pisze)
To mnie też rozbawiłoLechu, jak chcesz mogę napisać profesjonalną ocenę Twojego stanu psychicznego ale to chyba to nie miejsce
wtopa brolechu albo twoja żonka/dziewczyna sie sypie i w przerwie na waleniu gruchy przed ekranem nie masz co robić i doszukujesz sie u mnie błędów składniowych , albo poprostu jesteś nie dopieszczony.
Jeżeli forma konkursu miałaby się nie zmienić i chciałbyś to ciągnąć w następnej edycji tak samo, to wyłap wszystko, co się ludziom nie podobało i zmień tak, żeby było dobrzeKuros pisze:ma ktoś jakiś pomysł żeby coś ulepszyć?
A tam, nie ma o czym mówićKrzysiekW pisze:Edit: ale coby nie tylko negatywnie, to docenia się posty takie jak Sławola. Dłuższy, ale nie "tldr", do rzeczy i generalnie chciałoby się więcej takich userów na forum.Fajnie, że chciało Ci się to napisać.
tylko ode mnie dostał tyle kasy, że wątpię by się mu chciało robić przekręty na paru figurkachmisha pisze:@Morog
rozumiem, że ci armie pomalował
nie obrażając nikogo Kuros jest bardzo młodym człowiekiem, ma prawo się zachowywać niedojrzale, szczególnie gdy jest w ten sposób atakowanyFlameon pisze: Chwalenie się przychodem to jedna z najbardziej lamerskich rzeczy jaką można zrobić w życiu
Ja któregoś miesiąca po intensywniejszym obrocie akcjami wyrobiłem na giełdzie przychód rzędu 18 000zł. A wiecie jaki z tego wyszedł mi dochód? Coś około 400zł, z czego trzeba było jeszcze 20% podatku odliczyć![]()
Lechu pisze:I tak, można żyć takim trybem, że zostaje Ci około 4h na sen. Tylko jak długo?
W to akurat jestem w stanie uwierzyć.Flameon pisze:Kuros: Nie wierzę w to żebyś tak dużo pracował/malował ale jeśli przypadkiem na prawdę tak robisz to jest to bardzo głupie i niebezpieczne. Człowiek do normalnego funkcjonowanie potrzebuje przesypiać 7h dziennie, inaczej odbija się to negatywnie na zdrowiu.
Sławol pisze:
Pamiętaj, że zasady mają być twarde, a Ty masz ich bezwzględnie przestrzegać. Wszelkie odstępstwa w granicach rozsądku i zabawy, ale tak, żeby nikt nie czuł się niedoinformowany i/lub oszukany. Szczerość przede wszystkim. Ale też trzeba mieć na uwadze fakt, że pójście jednemu uczestnikowi na rękę może poirytować pozostałych, więc trzeba dobrze wycyrklować. Albo wszystkim na coś się pozwala albo nikomu. Jeden się będzie kłócił, a drugi powie, że tak powinno być, bo to czy tamto. I bądź tu mądry.
dobra rada, odpuśćKuros pisze:pisałem wyraźnie że śpie 6h
Proszę, nie. Móc pewnie i można, ale wartość to zazwyczaj ma niewielką. Wiele osób i instytucji poświęca mnóstwo czasu, by uwolnić psychologię od magii i innych pseudonaukowych twierdzeń, nie papraj tego.i zapewniam Cie Lechu, że ocenę psychologiczną można napisać czytają parę zdań tekstu
a ty napisałeś ich bardzo dużo
Nie o tym mówiłem. To są problemy zewnętrze, na które Ty wpływu nie masz. Mnie czasami zadziwia PP, a kurierzy irytują, ale bywa też odwrotnie. Reguły nie ma.Kuros pisze:przesunąłem bo uczestnik uświadomił mnie że paczka 2 tygodnie była na poczcie nie tej co trzeba i musiał po nią jechać
ile z tego prawdy nie wiem ale poprostu poszedłem mu na reke
Kuros pisze:
... to jest mój pierwszy konkurs i nie zniechęcisz mnie swoimi pierdołami i wytykaniu błędów , znam takich ludzi jak ty na pęczki w moim otoczeniu , nie mówiąc im nic rozmnarzają sie bardziej niż ismaliści w europie.
tak pisałem że mam gospodarstwo ogrodnicze , ale nie oznacza że jestem właścicielem tego, na Twoją żone a nie na Ciebie przepisane było by mieszkanie? czyli co w takim wypadku jesteś bezdomny?
kolejna Twoja genialna odpowiedz pm/am
co my jesteśmy w stanach?
no prosze Cie każdy zdrowy człowiek potrafi to zrozumieć tylko ty nie?
czy ja zmieniłem zasady?
prosze pokaż bo nie pamietam
wiadomo że nigdy byś sie nie odważył , ponieważ najlepiej pisać wielmożnemu panu zza ekranu , poprostu nie masz "jaj"człowieku- mówie to w przenośni bo zaraz będzie 100 odpowiedzi czy sprawdzałem itp.
tak wiec Leszczu to znaczy lechu zajmij się swoją dziewczyną a nie dziurami w konkursie , jak byś miał coś ciekawego do powiedzenia jak sławol to bym chętnie posłuchał
a tak to kolejny pokaz Twojej inteligencji .
jak masz coś dalej pisać głupiego , napisz przynajmniej co udoskonalić na kolejny event
Kuros