a nie daloby sie na nowe?Szmajson pisze: BTW. Gramy na stare lizaki.
DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI - Gorzów Wlkp. 24-25.08.13...
Re: DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI - Gorzów Wlkp. 24-25.08.13.
A ETC będzie na stare czy nowe lizaki?
Wisła Kraków.
W Serbii.
Wisła Kraków.
Masakra. Proste pytanie - który book lizaków będzie obowiązywał na ETC w Serbii w Nowym Sadzie w 2013 roku?
Tak ciężko napisać prostą odpowiedź? Bo zakładam że Ty Shino już to wiesz.
Tak ciężko napisać prostą odpowiedź? Bo zakładam że Ty Shino już to wiesz.
Wisła Kraków.
Shino pisze:ktore w serbii? myslisz, ze nie zrobia na tyle dobrego eventu, zeby tam bylo jeszcze kilka euro?
Mam Cie zbanowac? Prosisz sie misiaczku o to.
Nie kukielkuj.
Czyzbym wiec mial dostac bana? to juz lezy w twojej kwestii nie mojej
@Jacku wylokguj sie.
na etc rozpiski byly wysylane do 15 lipca.Masakra. Proste pytanie - który book lizaków będzie obowiązywał na ETC w Serbii w Nowym Sadzie w 2013 roku?
@Jacku wylokguj sie.
Ziemko zrobi wszystko, byle by zachować przewagę w postach. Ten człowiek nie przebiera w środkach.
Furion pisze:Ziemko zrobi wszystko, byle by zachować przewagę w postach. Ten człowiek nie przebiera w środkach.
Rozgryzles mnie.
Shino tak na powaznie, nie bylo mnie 2 lata prawie, ale napawde stales sie takim forumowym trollem czy sobie jaja robisz lub jestes pod wplywem jakis srodkow ?
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Zadawanie pytań retorycznych ewidentnie służy niczemu innemu jak po prostu nabiciu kolejnego posta... ehZiemko pisze:Furion pisze:Ziemko zrobi wszystko, byle by zachować przewagę w postach. Ten człowiek nie przebiera w środkach.
Rozgryzles mnie.
Shino tak na powaznie, nie bylo mnie 2 lata prawie, ale napawde stales sie takim forumowym trollem czy sobie jaja robisz lub jestes pod wplywem jakis srodkow ?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole