Żal.pl czyli żalimy się :P

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

Roman Lord of the Druchii pisze:Ahhh przypomniałem sobie

jechałem do kolegi na jakąś impreze battlową na rowerze. na plecach plecach i w łąpach walizka (ciężka jak cholera [egzekutorzy, hydra, DR, 4bolce] same metale). po drodze wstąpiłem muzyka, żeby było raźniej bo kawał drogi do kolegi. na ulicy tuz przed domem muzyka odpadł mi pedał. momentalnie straciłem równowagę i jakoś się majtnąłem :D, ale nie tak groźnie jak to, co miało nastąpic dopiero. swój rower zostawiłem u niego a on mi dał "sprawny"( w tym przypadku 2 pedały miał ;))

wracamy jakimś późnym wieczorem (po prostu juz ciemno było całkiem) i na wybojach, wertepach, po polnej drodze z górki (a nic nei widac bo ciemno i łapy obładowane walizkami). Gdy zjeżdżałem z górki po raz pierwszy dowiedziałem się, że hamulce w tej maszynie nie działają. jako.s uszedłem z życiem. potem na sporej prędkości na zakręcie nie mo0głem zahamować, a jeszcze mnie na jedą stronę przechylało od walizki i mało sie z samochodem nei zderzyłem. facet wtedy się przestraszył i mnie przepuścił ). po prostu przeżyłem horror. zadowolony dojechałem do domu muzyka i tma już tylko w dół zjechać do garażu.................

[']

.............chyab nawet nie próbowałem hamować. odchyliłem ręce na bok, żeby nie roztrzaskać figurek o ścianę garażu. rower uderzył pierwszy, wyrzuciło mnie do przodu i uderzyłem twarzą w ścianę. przez chwile jak jechałem myślałem, że umrę.......,ale tylko opuchniętą twarz miałem.
straszny hardcore

pozdro

P.s. to było z rok temu a rower jeszcze u muzyka jest :)
heh ja ma rower od komuni i dzila dalej znaczy hamulce nie i przezutki srednio ]:->
ile ja razy wpadlem!!! pod auto tego nie wie nikt ]:->
wiec dla tego ci nie wspulczuje
no chyba ze wziacx pod uwage te figsy to tak zaluje cie oj zaluje
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Lesthad
Mudżahedin

Post autor: Lesthad »

max widac :lol: :D
Mi sie kiedys klej wylal na kilka pedzelkow dosc swiezych :P

PS:Magiczna ilosc postow :D:D

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Lesthad pisze:PS:Magiczna ilosc postow :D:D
czy tym tez sie zalisz ze masz 69 postow ]:-> powinienes o tym z kims porozmawiac
wielu murzynow w tej Usie grasuje nie??
]:-> a ja sie pochwale ze mam 656 czyli jutro bedzie 666 ]:-> zrobie skrina

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

@Roman: a nie mozna bylo zsiasc z roweru? :]

Awatar użytkownika
Mućka
Chuck Norris

Post autor: Mućka »

ale on sie zczail jak juz jechal z gorki ze nie ma hamulcow.

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

no a jak mial zsiadac jak w 2 rekach walizki mial ]:->
trzeba bylo sie tasma przykleic do roweru dokrecic jeszcze 2 kola i nic by sie nie mogl stac ]:->
i jeszcze kask z dodatkowym kolem w razie dachowania no i masz na bank ze caly i zdrowy? dojedziesz do domu
a i jeszcze swiatelko na dynamo zainstalowac bys cos widzial

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Mućka pisze:ale on sie zczail jak juz jechal z gorki ze nie ma hamulcow.
myslalem bardziej o sytuacji zjezdzania do garazu :]

Awatar użytkownika
Stachu
Kradziej

Post autor: Stachu »

Czytając wypowiedź maxa przypomniała mi się zabawna historia. Gralismy miedzyklasowo w nogę i nagle piła potoczya się w okolice mojej szarży. Ja biegnę, a to już była tak odległość, że dało się rozpędzić. Z naprzeciwka biegnie kumpel z sąsiadniej klasy. obaj kopnęliśmy piłkę w tym samym czesie....
Efekt:
Ja( 90 pare kilo żywej wagi), biegnę dalej z piłką, a kumpel (niecałe 60 kg) leży na ziemi, bo moja masa+prędkość sprawiła, że pomimo kopniecia w piłkę, zatrzymał się w miejscu :!: i wywinął prawie pełny obrót o 360 stopni... zabrakło trochę żeby stanąc na nogach :P

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

biedny kumpel ]:->
u mnie w szkole nie gra sie w pilke tylko to bardziej przypomina wrestling albo rugby ]:->
nauczyciel cos piepszy zeby nie faulowac ale ciul z nim nich idzie do kantorka jak kazdy normalny w-fista

Awatar użytkownika
Alvares
Mudżahedin

Post autor: Alvares »

(Sorry, że nie do tematu, ale...)
Obrazek

Awatar użytkownika
Zox
Chuck Norris

Post autor: Zox »

jak się żalimy w tym temacie to proszę...
Q. Do the mounts of Khorne characters gain an extra attack for
being frenzied?

A. No. While standard frenzy does grant each mount an extra
attack, the Mark of Khorne's specific rules do not.
S. Games Workshop Official FAQ pg 3 / Hordes of Chaos book pg 47
:?
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

O bogowie, Janek, wygrzebujesz sprawę sprzed pół roku. Na dodatek śmieszną, bo chaosowi gracze dostali niejako "za darmo" dodatkowy atak z okazji 7ed., a potem zaczęli płakać, że sytuacja wróciła do poprzedniej, normalnej, jak opisana explicite (!) w armybooku.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Tomash, nie zaczynaj. My naprawdę cierpimy z tego powodu i nie drażnij naszych biednych, zranionych serduszek.
Uerph.

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

a ja mam szreka i dziecko ]:->
naciagnelo sie babcie
figurka fiony mi sie nie podobala ale juz mam pomysl na 3 d ogra

a apropo tematu to szrek ma taka wielka figurke ze na podstawce 10x10 sie miesci akurat hmm a ma byc pol smokiem jeszcze i tu sie schody zaczynaja

Awatar użytkownika
Noir
Mudżahedin

Post autor: Noir »

max pisze:a ja mam szreka i dziecko ]:->
naciagnelo sie babcie
figurka fiony mi sie nie podobala ale juz mam pomysl na 3 d ogra

a apropo tematu to szrek ma taka wielka figurke ze na podstawce 10x10 sie miesci akurat hmm a ma byc pol smokiem jeszcze i tu sie schody zaczynaja
zrobił to ; )

jak sie zalic, to zalic ; )
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Tomash pisze:O bogowie, Janek, wygrzebujesz sprawę sprzed pół roku. Na dodatek śmieszną, bo chaosowi gracze dostali niejako "za darmo" dodatkowy atak z okazji 7ed., a potem zaczęli płakać, że sytuacja wróciła do poprzedniej, normalnej, jak opisana explicite (!) w armybooku.
bardzo smieszna.. co ciekawe zabrali im tylko ze wzgledu na zafascynowanie rawem calvatore'a ktory to po krotkim czasie dodal im na otche regeneracje na smoku.... wiec nie wiem czy takie tlumaczenie tego jak to ty robisz jest skuteczne lub chociaz uargumentowane...

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

ja krojac figurki do konwersji pocialem sobie lape ]:-> ale u mnie to norma
zbieram blizny

Dawid
Chuck Norris

Post autor: Dawid »

1.W 3 podstawówce spadłem z drzewa( ok. 3metry ) zahaczyłem jajami o jeszcze jedną gałąź upadłem na ziemie plecami po 3 godzinach zorientowałem się, że mam złamaną rękę, a z jajami wszystko git :o uff... Na szczęście w lutym i chłodno było.
2.Mój kumpel wyjebał mi cała instalacje w domu wsadzając dwa kabelki do kontaktu. Musiałem później zdrowo naściemniać staremu, że to przez kompa,
shit mój tata to elektryk, ale uwierzył choć na pewno się domyślał.
3.Pierwszy raz ostatnio wymiotowałem przez chlanie, serio dobry zawodnik jestem, ale za dużo wymieszałem :? .
4.Nie jadę na Tropik, ale za to idę na wesele, więc tutaj w sumie nie ma się co martwić :wink: .
pozdro

Santi
Mudżahedin

Post autor: Santi »

Dawid pisze:1.W 3 podstawówce spadłem z drzewa( ok. 3metry ) zahaczyłem jajami o jeszcze jedną gałąź
AAAłłłłłłłłł :?

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

Bsk zamknął temat o mordowaniu :( żal mi wszystkich postów które mogły powstać i nie powstaną przez tą agresywną polityke modowania :cry:

ODPOWIEDZ