Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
walnij swoje zdjęcie to też się pośmiejemy!Pniak pisze:U nas jedna dziewczyna nie depilowała nóg!!! <obleśne> w skrócie w klasie mieliśmy 3 ładne dziewczyny, 2 do ewentualnej poprawki i 10 których nawet kijem byśmy z kumplami nie dotkneli
Pawełek pisze:walnij swoje zdjęcie to też się pośmiejemy!Pniak pisze:U nas jedna dziewczyna nie depilowała nóg!!! <obleśne> w skrócie w klasie mieliśmy 3 ładne dziewczyny, 2 do ewentualnej poprawki i 10 których nawet kijem byśmy z kumplami nie dotkneli
Ta Kosa nie wspominając że ostatnio dawno z Pniakiem nie wygrałeś, w ogóle ostatnio nie umiesz gracKosa pisze:Pawełek pisze:walnij swoje zdjęcie to też się pośmiejemy!Pniak pisze:U nas jedna dziewczyna nie depilowała nóg!!! <obleśne> w skrócie w klasie mieliśmy 3 ładne dziewczyny, 2 do ewentualnej poprawki i 10 których nawet kijem byśmy z kumplami nie dotkneli
niech nas bogowie bronią, nie zamieszczaj Pniaku tu swego zdjęcia.
Tak na marginesie to miałem (nie)przyjemnosć poznać tą istotę![]()
![]()
i czasem z nią nawet gram, tylko prosze nie wykorzystywac teraz tych danych przeciwko mnie
![]()
![]()
![]()
Żebyś się nie zdziwił, jak ja chodziłem do nieistniejącego już technikum elektronicznego we wrocku (na ul. Piłsudskiego), to na całą szkołe były chyba dwie laski.Santiago pisze:Ja też ide do elektronicznej szkoły we wrocku, i mam nadzieje że bedą jakieś fajne dziewczyny w mojej klasie.
Ten serial specjalnie inteligentny też nie był. Chociaż dobre parodie mieli, kiedyś odwiedzili studio filmowe i podziwiali plakaty do filmów takich jak "Czarny gliniarz, biała kobieta" itp. No i niebo lepszy od "kiepskich".Pniak pisze:lost? prison break? toż to tak głupie aż mózg się marszczy. Bundy rządzi!!
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
LOLNehan pisze:ThunderCracker?niech nas bogowie bronią, nie zamieszczaj Pniaku tu swego zdjęcia.
Heretyk! Benny Hill jest zajebistyArtemis pisze:nienawidze w pierwszej kolejności Benny Hilla