Jakie programy w TV was wkurzają?

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

W takich chwilach cieszę się, że miałem normalne fajne liceum :) Ach to były czasy - bez zmartwień, cudowne złote lata, jak mi brak liceum :)

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

Pniak pisze:U nas jedna dziewczyna nie depilowała nóg!!! <obleśne> w skrócie w klasie mieliśmy 3 ładne dziewczyny, 2 do ewentualnej poprawki i 10 których nawet kijem byśmy z kumplami nie dotkneli :D
walnij swoje zdjęcie to też się pośmiejemy!

:D
:roll:

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

No dobra teraz to już wygrałeś :P !

A ja co? Trafiłem do Elektroniczych Zakładów Naukowych. Są 3 klasy LO i akurat w mojej niema dziewczyn :cry: ... Chociaż patrząc na niektóre w mojej szkole to nawet się czasami cieszę :P .
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Santi
Mudżahedin

Post autor: Santi »

Ja też ide do elektronicznej szkoły we wrocku, i mam nadzieje że bedą jakieś fajne dziewczyny w mojej klasie. :D

Awatar użytkownika
Noir
Mudżahedin

Post autor: Noir »

miało być o programachw tv, a zrobil sie tasiemiec o depilacji i szkołach ; P

wracajac do tematu - mnie w polskiej tv najbardziej wkurza to, ze fajne zagraniczne programy trafiaja do nas z ogromnym opoznieniem, a niektore wcale nie trafiaja ; )
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Pawełek pisze:
Pniak pisze:U nas jedna dziewczyna nie depilowała nóg!!! <obleśne> w skrócie w klasie mieliśmy 3 ładne dziewczyny, 2 do ewentualnej poprawki i 10 których nawet kijem byśmy z kumplami nie dotkneli :D

niech nas bogowie bronią, nie zamieszczaj Pniaku tu swego zdjęcia.

Tak na marginesie to miałem (nie)przyjemnosć poznać tą istotę :P :P :P i czasem z nią nawet gram, tylko prosze nie wykorzystywac teraz tych danych przeciwko mnie :P :P :P ;)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Kosa pisze:
Pawełek pisze:

Tak na marginesie to miałem (nie)przyjemnosć poznać tą istotę :P :P :P i czasem z nią nawet gram, tylko prosze nie wykorzystywac teraz tych danych przeciwko mnie :P :P :P ;)
Ta Kosa nie wspominając że ostatnio dawno z Pniakiem nie wygrałeś, w ogóle ostatnio nie umiesz grac :P (I nie zwalaj winy na rzuty :P )

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

Santiago pisze:Ja też ide do elektronicznej szkoły we wrocku, i mam nadzieje że bedą jakieś fajne dziewczyny w mojej klasie. :D
Żebyś się nie zdziwił, jak ja chodziłem do nieistniejącego już technikum elektronicznego we wrocku (na ul. Piłsudskiego), to na całą szkołe były chyba dwie laski.
Pniak pisze:lost? prison break? toż to tak głupie aż mózg się marszczy. Bundy rządzi!!
Ten serial specjalnie inteligentny też nie był. Chociaż dobre parodie mieli, kiedyś odwiedzili studio filmowe i podziwiali plakaty do filmów takich jak "Czarny gliniarz, biała kobieta" itp. No i niebo lepszy od "kiepskich".
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Awatar użytkownika
PiotrekN
Chosen of Tzeentch

Post autor: PiotrekN »

Jestem zbyt piękny by pokazywać swoje zdjęcie publicznie :lol:
@Kosa
w porównaniu z tobą mogę uważać się za bóstwo :P

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

ThunderCracker? :shock:

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Nehan pisze:
ThunderCracker? :shock:
LOL :lol: .
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

LOLSON

Artemis
Chuck Norris

Post autor: Artemis »

A wracając do programów TV nienawidze w pierwszej kolejności Benny Hilla, sędziny Anny Marii Wesołowskiej, wenezuelsko, kolumbijsko, brazylijskich telenowel (polskich zresztą też), W11, Detektywów, O boshe jak oni śpiewają, Tańca z gwiazdami i jeszcze paru takich perełek.

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Artemis pisze:nienawidze w pierwszej kolejności Benny Hilla
Heretyk! Benny Hill jest zajebisty :D .
Co do reszty to się zgodze.
Obrazek

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Nie rozumiem co ludzie chcą od tak boskich seriali jak W11 i detektywi :( Jesteście zazdrośni o talent aktorów!!

Koszu
Chuck Norris

Post autor: Koszu »

w11 i detektywi są w porządku, mam niezły ubaw jak to oglądam :P

ale z tym Benny Hillem to się zgodzę z Tomciem, jesteś heretykiem i ignorantem :P

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Lunn pisze:Nie rozumiem co ludzie chcą od tak boskich seriali jak W11 i detektywi :( Jesteście zazdrośni o talent aktorów!!
właśnie!!!!

Awatar użytkownika
Alvares
Mudżahedin

Post autor: Alvares »

No cóż...
Sędzia Anna Maria Wesołowska to pierwsze czego nie oglądam, lub oglądam jak nie mam co robić (co się też rzadko zdarza). Takie to sztuczne, że żal bierze. Oto przepis na odcinek:
- Przemądrzały i wszystkowiedzący prokurator
- Nic nie wnosząca sędzina
- Elementy historii rodem z brazylijskich telenoweli (Najczęściej: pod koniec "rozprawy" wpada zapłakany/pobity/przerażony człowiek, który to niby rzuca nowe światło na zdarzenia... ostatnio rozwaliło mnie "moja żona umarła 2 godziny temu, chcę zeznawać!"...)
- "Ha ha ha, wszyscy sie mylicie!" czyli obrońca
- Krótka wymiana obelg między pozwanym i poszkodowanym
I nie wiem czy zauważyliście, ale Sędzina jest tam tylko po to, żeby przypomnieć o tym, że "za składanie fałszywych zeznań grozi kara do trzech lat pozbawienia wolności" i dawania pieniężnych kar...

Natomiast za W11 czy Detektywami przepadam, jednak czasami zdarzenia są nieco naciągane.

Koszu
Chuck Norris

Post autor: Koszu »

Alvares pisze: Natomiast za W11 czy Detektywami przepadam, jednak czasami zdarzenia są nieco naciągane.
Tak serio?
Bo to się niezbyt różni od serialu o przygodach pewnej sędziny...

Awatar użytkownika
Alvares
Mudżahedin

Post autor: Alvares »

Paffeu pisze:
Alvares pisze: Natomiast za W11 czy Detektywami przepadam, jednak czasami zdarzenia są nieco naciągane.
Tak serio?
Bo to się niezbyt różni od serialu o przygodach pewnej sędziny...
Przesadziłem, nie "nieco" :P

ODPOWIEDZ