Parowe mistrzostwa Krakowa 01-02.05.2014 Kraków 2xEURO

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Danrakh
Falubaz

Re: Parowe mistrzostwa Krakowa 01-02.05.2014 Kraków 2xEURO

Post autor: Danrakh »

Dydu pisze:4 na pare, max dwie na armie, przy czym jeżeli armia ma inaczej w ograniczeniach to może 3 (jak np. TK)
Domyśliłem się ale w ograniczeniach masz 4 additional power dice na armię - zmień zapis.
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Jak tylko klepną draft 3.5 to bedziemy grac na niego.

Dodałem draft 3.5 do pierwszego posta.

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Dodana inforamcja o zgłoszeniach i noclegach:

zgłoszenia na damianrafaldrzystek@gmail.com w terminie do 27.04 do 23.59 dodatkowe 2 pkt.

Możliwy nocleg w holelu AWF'u blisko turnieju, za 60zl/osoba

Zapraszamy

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Kolejne informacje:

Cena ulega lekkiej zmianie, mianowicie 25zł od osoby. Cena obejmuje wejście do muzeum, akredytację na konwent oraz wpisowe na turniej.

Jedzenie: Będzie kuchnia polowa (kiełbaski, grochówka) a poza tym pizza z rabatem.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Dydu pisze:Kolejne informacje:

Cena ulega lekkiej zmianie, mianowicie 25zł od osoby. Cena obejmuje wejście do muzeum, akredytację na konwent oraz wpisowe na turniej.

Jedzenie: Będzie kuchnia polowa (kiełbaski, grochówka) a poza tym pizza z rabatem.
sorry, że się czepiam - ale to mnie zawsze wkurza... płacimy za konwent, z którego nie zobaczymy nic (pomijam, czy chcemy)? Nie dało się tego logiczniej dogadać? [chcemy wpaść z Andrzejem wstepnie]
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Mają wszystkie Migi w tym 29 z pełnym uzbrojeniem , okresowo jest też f 16 - czasem jest też Flanker... jest co zobaczyć w muzeum które samo w sobie jest sporą atrakcją. Ja się nie wybiorą na turniej ale na pewno was odwiedzę z rodzinką :)

Edit:
AAA i jeszcze jedno- tydzień wcześniej jest piknik lotniczy więc będzie nowiutki F 16 do wymacania !

http://www.muzeumlotnictwa.pl/

To jest jedno z najlepszych tego typu muzeów w Polsce. Jeśli ktoś będzie miał ochotę w sobotę mogę go oprowadzić i opowiedzieć parę historyjek albowiem wychowałem się tam :) W 5 klasie pierwszy raz poszedłem na wagary... do muzeum lotnictwa :)...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Dymitr, z tym konwentem to tak grórnolotnie napisane, bo nie jest to konwent w znaczeniu takim jak Polkon itd, Kasa w większości idzie na muzeum (mozliwość zwiedzania i wynajem sali)

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

PiotrB pisze: Edit:
AAA i jeszcze jedno- tydzień wcześniej jest piknik lotniczy więc będzie nowiutki F 16 do wymacania !

http://www.muzeumlotnictwa.pl/

To jest jedno z najlepszych tego typu muzeów w Polsce. Jeśli ktoś będzie miał ochotę w sobotę mogę go oprowadzić i opowiedzieć parę historyjek albowiem wychowałem się tam :) W 5 klasie pierwszy raz poszedłem na wagary... do muzeum lotnictwa :)...
http://www.youtube.com/watch?v=sDJxU-QoNgU ??
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
DARKwolfDOG
Wałkarz

Post autor: DARKwolfDOG »

Jest ktoś z kim można by było zagrać w parze?

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Prosiłbym o wstepne zgłoszenie się osób zainteresowanych przyjazdem na turniej, organizator prosił nas o taką informacje w celu rozplanowania miejsca.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Ja z kims na 90% bede bo Goblin sie wysypał
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
X.Maciek
Falubaz

Post autor: X.Maciek »

Dopisz mnie z Górkenem.
"Armia baranów dowodzona przez lwa jest silniejsza niż armia lwów dowodzona przez barana"

Obrazek

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

JA + JA, Breta + Koziołki

(Może się zdarzyć że jedno JA zastąpi nadobna niewiasta)
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
DARKwolfDOG
Wałkarz

Post autor: DARKwolfDOG »

Ja bym mógł zagrać ale niemam pary . Jest ktoś z kim bym mógł zagrać?

QQrydza
Prawie jak Ziemko

ja zagram z łukaszem "Fairplay" Koconiem
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Przypominam o punktowanych zgłoszeniach do 27.04

Awatar użytkownika
Andrut
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Andrut »

Szanowni!
1 maja będzie szansa zagrać lub oglądnąć system Flames of War. Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszam :)
Skaven: W/D/L 2/0/1

Awatar użytkownika
X.Maciek
Falubaz

Post autor: X.Maciek »

Poszło zgłoszenie. Widzę że turniej będzie dość kameralny :)
"Armia baranów dowodzona przez lwa jest silniejsza niż armia lwów dowodzona przez barana"

Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Odpadam z turnieju Łuaksz pewnie też

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Czy ktos sie jeszcze wybiera, na razie zapowiada sie kameralnie 4-5 par.
Prosze o info bo musimy zarezerwowac miejsce.

ODPOWIEDZ