Wał Troyana

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
jackert
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: jackert »

...niestety, muszę stwierdzić z przykrością że imć Troyan jest zwykłym oszustem, tak trzeba to nazwać, ostrzegam przed robieniem jakichkolwiek biznesów z tym jegomościem, a sprawa znajdzie swój finał na policji... :( a pan Troyan w najlepsze jest aktywnym użytkownikiem allegro...

Awatar użytkownika
Lukaszxx
Chuck Norris

Post autor: Lukaszxx »

No to napisz co ci z tego przyjdzie, chciałbym w końcu na tym forum poczytać o tym jak policja komuś pomogła. Ale raczej nie wierzę że tak się stanie.
Co ty sobie wyobrażasz, ze podjedzie teraz suka pod dom troyana i mu wpier*olą? Albo że każą mu zwracać twoje pieniądze? Całą sprawę załatwiasz przez 4 miesiące przez telefon w tym czasie lejąc syf na forum na jakiegoś gościa.
Jak sprawa jest taka jednoznaczna to dlaczego nie poszedłeś na psiarnie od razu jak zacząłeś się odgrażać? Czyli w piątek licząc od 19 lipca? Samo allegro posiada procedury, na takich właśnie nieuczciwych użytkowników. Jakoś nie przeczytałem żebyś skorzystał z jakiejkolwiek z nich.
Od tego czasu nazwałeś gościa oszustem i złodziejem. Podczas gdy sam jesteś tu anonimowy, bo pewnie twoją ksywę mało kto tu kojarzy, to jednak pozwałeś osobę która na tym forum anonimowa nie jest.
Dlatego idź sobie na tą policję. Powodzenia.

Awatar użytkownika
jackert

No to napisz co ci z tego przyjdzie, chciałbym w końcu na tym forum poczytać o tym jak policja komuś pomogła. Ale raczej nie wierzę że tak się stanie.
Co ty sobie wyobrażasz, ze podjedzie teraz suka pod dom troyana i mu wpier*olą? Albo że każą mu zwracać twoje pieniądze? Całą sprawę załatwiasz przez 4 miesiące przez telefon w tym czasie lejąc syf na forum na jakiegoś gościa.
Jak sprawa jest taka jednoznaczna to dlaczego nie poszedłeś na psiarnie od razu jak zacząłeś się odgrażać? Czyli w piątek licząc od 19 lipca? Samo allegro posiada procedury, na takich właśnie nieuczciwych użytkowników. Jakoś nie przeczytałem żebyś skorzystał z jakiejkolwiek z nich.
Od tego czasu nazwałeś gościa oszustem i złodziejem. Podczas gdy sam jesteś tu anonimowy, bo pewnie twoją ksywę mało kto tu kojarzy, to jednak pozwałeś osobę która na tym forum anonimowa nie jest.
Dlatego idź sobie na tą policję. Powodzenia.

... na policji już byłem, a procedura jest w toku, w moim małym mieście tak dziwnie się składa że panowie z policji wiedzą w czym rzecz... a kontakt z panem Troyanem to jeszcze wymiana korespondencji... i niestety nic z jego obietnic nie wyszło... a czekałem tak długo z opinią na forum bo nie lubię nikogo oczerniać bezpodstawnie, a sprawa JEST JEDNOZNACZNA cała działalność "znanego " Troyana to normalne oszustwo, i już... i tak na koniec: udało mi się do tej pory odzyskać wszystkie pieniądze z niezrealizowanych aukcji na allegro...

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

U mnie Troyan raz odebral, przeprosil za zwloke i powiedzial, ze wysle w najblizszy weekend. Wydawalo sie, ze wszystko udalo sie dogadac. Niestety to bylo jakies 3 tygodnie temu, a figurek jak nie bylo tak nie ma.

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

Wlasnie pani listonosz przyniosla errantow, nawet z malym bonusem.
Sprawa jest zakonczona. Troyan to uczciwy allegrowicz.

Awatar użytkownika
jackert

Marek Golan pisze:Wlasnie pani listonosz przyniosla errantow, nawet z malym bonusem.
Sprawa jest zakonczona. Troyan to uczciwy allegrowicz.
...gratulacje, ja niestety tego napisać nie mogę :( , figurki do dziś do mnie nie dotarły i chyba już nie dotrą, , a konto troyan'a jest zawieszone...

ODPOWIEDZ