Wzywam was Tyszanie, Częstochowianie, Krakowiacy, Bielszczaczanie, Katowiczanie i inni. Stańcie do apelu!!!!!!

No cóż... zapraszam innych!
  No cóż... zapraszam innych!Mam nadzieje, ze stoły przywieziesz troche wczesniejSolo pisze:Będęze stołami :p

Mnie to raczej nie będzie (choć decyzja o zmianie draftu mnie ucieszyła, tamten wyjątkowo był już zryty, nawet jak na EuroHeretic pisze:Panowie czy dajemy graczom WE nowy podręcznik pomimo tego, że nie ma żadnych cięć Euro??
 ), to pozwolę sobie zasugerować, żeby pójść na żywioł i wziąć nowe WE, traktując to jako rodzaj poligonu. Lepiej jak ludzie pograją bez cięć i dadzą jakiś feedback co naprawdę jest mocne.
 ), to pozwolę sobie zasugerować, żeby pójść na żywioł i wziąć nowe WE, traktując to jako rodzaj poligonu. Lepiej jak ludzie pograją bez cięć i dadzą jakiś feedback co naprawdę jest mocne.Masz rację, wydaje Ci sięHeretic pisze:Twój głos wydaje mi się stronniczy
 , od 3 tygodni jestem zapisany na turniej w Wawie, więc mnie nie będzie, rozumiem że jest pragnienie granie na pocięte - pytanie tylko na podstawie czego ciąć?
, od 3 tygodni jestem zapisany na turniej w Wawie, więc mnie nie będzie, rozumiem że jest pragnienie granie na pocięte - pytanie tylko na podstawie czego ciąć?swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
 .
 .  ) dasz się namówić. Pamiętaj co Ci mówiłem przez telefon
 ) dasz się namówić. Pamiętaj co Ci mówiłem przez telefon