Zbliża się nowy book?
Moderator: Hoax
Re: Zbliża się nowy book?
Znaczy Skaveny rządzą orkami od stycznia?
I właśnie to jest błąd w podejściu do zielonoskórch. Sztuka nie polega na zapanowaniu nad tym zielonym burdelem, ale umiejętnym ukierunkowaniu jego działania
czytaj: tak tak, WY jesteście wielkie zielone zabijaki, WY pokażcie nam malym szczurom jak się morduje (i umiera masowo w największym kotle)!! A te granaty z sarinem to nie nasze 
Jestes osom!Nargh pisze:I właśnie to jest błąd w podejściu do zielonoskórch. Sztuka nie polega na zapanowaniu nad tym zielonym burdelem, ale umiejętnym ukierunkowaniu jego działaniaczytaj: tak tak, WY jesteście wielkie zielone zabijaki, WY pokażcie nam malym szczurom jak się morduje (i umiera masowo w największym kotle)!! A te granaty z sarinem to nie nasze
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
No i są pierwsze spojlery white dwarfa z skavenskim end of times 
Wielkości nagasha nowy vermin lord którego można skleic na jednego z pięciu jego wersji różnego rodzaju klanów.
http://descansodelescriba.blogspot.com/ ... ienen.html
Do tego dojda małe kity.
Podoba się? Bo mi kompletnie nie
Wielkości nagasha nowy vermin lord którego można skleic na jednego z pięciu jego wersji różnego rodzaju klanów.
http://descansodelescriba.blogspot.com/ ... ienen.html
Do tego dojda małe kity.
Podoba się? Bo mi kompletnie nie
garść nfo
Kod: Zaznacz cały
(Anonymous Source 1) We saw the new cover art for endtimes 4. It's rat caster riding some Monster with a cannon. (Sorry not to familiar with skaven)The new white dwarf has new skaven monsterous creature as the front covers but that's all i saw.
(Anonymous Source 2) Plastic Vermin Lord to make 5 different kits in white dwarf 49.
white dwarf 2 weeks from now will feature the release of a plastic
vermin lord kit, will make 5 alternate models with different themes. 1
Eshin, 1 Grey Seer, 1 Warlord, 1 Moulder and one supposed "Vermin King".
Eshin one can be skitterleapt and gets re-rolls to cast skitterleap, grey
seer one always gets 6 on the d6+1 part of warp lightning casts. No further
information about the others or point costs, but alledgedly he's going to
be about the same dimesnsions as Nagash.Fantastyczne, musze to mieć!Hoax pisze:Beznadziejne. Nie ma nowy żebym takie coś kupił.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Ja jestem ciekaw czy jakąś nową jednostkę dodadzą 
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
Nie jestem złosliwy po prostu to wielkie joj joj joj jest męczące - wreszcie jakis epicki model do piszczą "oj niegrywalne oj transport zły oj to ja se wezmą co innego ale nie to" - skoro jest sens pisac takie jeki to ja będę pisał peany na cześć turbo kozaka VL megahiperepickiego VL po wieku VL i VL forever!