Mengil Manhides Manflayers
Moderator: Yudokuno
nie.Vincent pisze: nawet puste maszyny chłopaki skórują
maszyna bez obslugi nie jest traktowana jako unit, wiec nie ma za nia pkt za skory, niestety.
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
- Corvus Albus
- Kretozord
Mam pytanie:
Jak ustawie Mengila i spółkę w głęboko w lesie to będą mogli strzelać poza granice lasu? Czy dopiero jak wyjdą 2" do brzegu bo las im będzie przesłaniać widok?
Jak ustawie Mengila i spółkę w głęboko w lesie to będą mogli strzelać poza granice lasu? Czy dopiero jak wyjdą 2" do brzegu bo las im będzie przesłaniać widok?
- Corvus Albus
- Kretozord
No a WE chyba mogą? No chyba że mnie kumpel przekręca Spytałem tak z ciekawości bo w RB nic nie mogłem o tym znaleźć.
Vince możesz rzucić okiem na mój temat z rozpiską, która wersje wybrać z 2 co podałem?
Vince możesz rzucić okiem na mój temat z rozpiską, która wersje wybrać z 2 co podałem?
- Corvus Albus
- Kretozord
Po moim pierwszym turnieju stwierdziłem, że moja każda nastepna rozpiska na 2500 pkt będzie mieć MMM. Przeczekali sobie chłopaki w lesie, a potem wytłukli w 7 klocek krasnoludów :> pkt za krasie + pkt za kanibalizm (krasiobalizm ) xD. Dodatkowo, męczyli przechodzące nieopodal jednostki z poison ataków. Jak dla mnie jakość za cene w sam raz. Chociaż jak ich wytną to boli , ale klimat musi być
1. Do czego wykorzystać Mengili grając z WE? 2. Czy wogóle opłaca się ich wystawiać?
3. Skoro to zwiadowcy ,więc nie mogą być w zasięgu wzroku przeciwnika. A 60% armii WE to harcownicy, więc jak ich wystawić? i czy wogóle się da?
POzdro
3. Skoro to zwiadowcy ,więc nie mogą być w zasięgu wzroku przeciwnika. A 60% armii WE to harcownicy, więc jak ich wystawić? i czy wogóle się da?
POzdro
I believe in Honour.!
- Corvus Albus
- Kretozord
No ja na turnieju przegralem wystawienie skautów i musiałem ich normalnie obok innych jednostek wystawić bo nie było gdzie schować. Potem wpadły na nich driady i po oddziale nie zdążyłem się schować
- Corvus Albus
- Kretozord
Jak wogóle gracie MMM? Ja grałem nimi raz, przesiedziałem 4 rundy w lesie i jak wyciągnąłem w końcu przeciwnika w okolice lasu zaatakowałem z boku MMM i wyciąłem w pien.
Jak wogóle grać tą jednostką, co robić? Ostrzał, dążenie do bezpośredniego starcia?
Jak wogóle grać tą jednostką, co robić? Ostrzał, dążenie do bezpośredniego starcia?