Moje dwarfy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Mi się podoba, bardzo estetycznie pomalowany
zlituj sie kocie zdjecia z TŁEM sa FE ... mogles go zostawic to bym ci rano trzasnal foty ... a tak mogles przynajmniej jakas kartke papieru walnac ... coby przyslonila ten balagan ^^" a tak ogolem TT jest i w sumie kars taki no stolowy + jak najbardziej ... czysto schludnie tylko jak sam mi mowiles to srebro dziwne ... ale coz ...
Nie mam czasu by jutro do Ciebie isc co do tla hmm zkonczyly mi sie kartki od drukarki Btw Sam jestes stolowy nie wiem teraz wszystko dla kazdego jest TT to juz nie te czasy co kiedys BTW jak ktos ma patent na super srebny metalik walic na privdead pisze:zlituj sie kocie zdjecia z TŁEM sa FE ... mogles go zostawic to bym ci rano trzasnal foty ... a tak mogles przynajmniej jakas kartke papieru walnac ... coby przyslonila ten balagan ^^" a tak ogolem TT jest i w sumie kars taki no stolowy + jak najbardziej ... czysto schludnie tylko jak sam mi mowiles to srebro dziwne ... ale coz ...
no wiesz na swoje figsy tez mowie ze to TT+ wiec nie jestes sam ... juz takie okreslenie w moim slowniku sie zadomowilo i oceniam wszystkich wg swojej miary ^^" - wiadomo figsy sie wyrozniaja i odznaczaja jakoscia ale wg mnie nie jest to poziom wiekszy jak PRO STÓŁ czyli wspomniany TT+ ...
Hmmm nie chodzi mi o to ze juz nie ma eee dla wiekszosci ludzi czegos posredniego jest albo PRO albo TT mi to tam nie robi ale czasem widze fajnie pomalowana figse a tam mi koles wyskakuje "taki TT"dead pisze:no wiesz na swoje figsy tez mowie ze to TT+ wiec nie jestes sam ... juz takie okreslenie w moim slowniku sie zadomowilo i oceniam wszystkich wg swojej miary ^^" - wiadomo figsy sie wyrozniaja i odznaczaja jakoscia ale wg mnie nie jest to poziom wiekszy jak PRO STÓŁ czyli wspomniany TT+ ...
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
ładna broda, skóra, złoty i trzonek topora.
Brzydkie srebro i kamien na podstawce.
Ogołem jest spoko
Brzydkie srebro i kamien na podstawce.
Ogołem jest spoko
Mi sie podoba wszystko fajny figs... Trzonek topora fajny; podstawka troche labsza ale tez fajna; broda; skora i srebro tez extra mi sie bardzo podoba...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Wszystko ładne czyste, szczególnie podobają mi się metaliki i broda
Nieco gorsza jest podstawka. Wygląda na niedokończoną.
Nieco gorsza jest podstawka. Wygląda na niedokończoną.
Skała jest bardzo dobrym pomysłem tyko wykonnie jest nienajlepsze. Kup zobie podkładki korkowetakie pod kubki, tależe. Są one dostepne w różnych grubościach. Taka podkładka ładnie potargana znakomicie imituje skałę, dżo lepiej niż ta twoja(poksylina?)
Pozdro
Pozdro
naklej kamyczki albo korek taki warstwowy i pomalowac na szarawy no i jazna trawka obowiazkowo
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.