Moje dwarfy

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Po prostu musiałem sprecyzować problem ;) Ale nie będziemy Cię bić :badgrin: Nie zapomnij wkleić zdjęcia załogi w komplecie i bez tych glonów ;)

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

tylko jeszcze musze pojsc do sklepu po ten kolor bambonick brown, nie moge sie doczekac az go przetestuje :shock2:

Artemis
Chuck Norris

Post autor: Artemis »

Porządny TT. Ładnie się będzie prezentować na stole choć mi nie pasuję maska kraska.

Draco
Chuck Norris

Post autor: Draco »

Artemis pisze:Porządny TT. Ładnie się będzie prezentować na stole choć mi nie pasuję maska kraska.
Malowanie nie pasuje , czy sama masa??Bo jesli Maska to coz nic nie poradze taka jest orginalna:P

Draco
Chuck Norris

Szczerze powiem nie jestem zadowolony :(
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Mi się podoba, bardzo estetycznie pomalowany ;)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: dead »

zlituj sie kocie ;) zdjecia z TŁEM sa FE ... mogles go zostawic to bym ci rano trzasnal foty ... a tak mogles przynajmniej jakas kartke papieru walnac ... coby przyslonila ten balagan ^^" a tak ogolem TT jest i w sumie kars taki no stolowy + jak najbardziej ... czysto schludnie tylko jak sam mi mowiles to srebro dziwne ... ale coz ...

Draco
Chuck Norris

dead pisze:zlituj sie kocie ;) zdjecia z TŁEM sa FE ... mogles go zostawic to bym ci rano trzasnal foty ... a tak mogles przynajmniej jakas kartke papieru walnac ... coby przyslonila ten balagan ^^" a tak ogolem TT jest i w sumie kars taki no stolowy + jak najbardziej ... czysto schludnie tylko jak sam mi mowiles to srebro dziwne ... ale coz ...
Nie mam czasu by jutro do Ciebie isc :P co do tla hmm zkonczyly mi sie kartki od drukarki :P Btw Sam jestes stolowy :D :P nie wiem teraz wszystko dla kazdego jest TT to juz nie te czasy co kiedys :D :P BTW jak ktos ma patent na super srebny metalik walic na priv :P

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: dead »

no wiesz na swoje figsy tez mowie ze to TT+ ;) wiec nie jestes sam ... juz takie okreslenie w moim slowniku sie zadomowilo i oceniam wszystkich wg swojej miary ^^" - wiadomo figsy sie wyrozniaja i odznaczaja jakoscia ale wg mnie nie jest to poziom wiekszy jak PRO STÓŁ ;) czyli wspomniany TT+ ...

Draco
Chuck Norris

dead pisze:no wiesz na swoje figsy tez mowie ze to TT+ ;) wiec nie jestes sam ... juz takie okreslenie w moim slowniku sie zadomowilo i oceniam wszystkich wg swojej miary ^^" - wiadomo figsy sie wyrozniaja i odznaczaja jakoscia ale wg mnie nie jest to poziom wiekszy jak PRO STÓŁ ;) czyli wspomniany TT+ ...
Hmmm nie chodzi mi o to ze juz nie ma eee dla wiekszosci ludzi czegos posredniego jest albo PRO albo TT :P mi to tam nie robi ale czasem widze fajnie pomalowana figse a tam mi koles wyskakuje "taki TT" :P :)

Awatar użytkownika
Beldrin Durgnisson
Mudżahedin

Post autor: Beldrin Durgnisson »

ładna broda, skóra, złoty i trzonek topora.
Brzydkie srebro i kamien na podstawce.
Ogołem jest spoko :P

Awatar użytkownika
Fingor
Chuck Norris

Post autor: Fingor »

Bardzo fajne, choć poprzednie prace lepsze.
Pytanie: Jak robisz blond włosy i brody?

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Mi sie podoba wszystko fajny figs... Trzonek topora fajny; podstawka troche labsza ale tez fajna; broda; skora i srebro tez extra mi sie bardzo podoba...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

Post autor: Motyl »

Wszystko ładne czyste, szczególnie podobają mi się metaliki i broda :P

Nieco gorsza jest podstawka. Wygląda na niedokończoną.
Serwis społeczności Mordheim
www.najmita.net

check it out!

Draco
Chuck Norris

Fingor pisze:Bardzo fajne, choć poprzednie prace lepsze.
Pytanie: Jak robisz blond włosy i brody?
Broda:Jako podstawe snakbiteleather-Snakebite+banbonickbrown-potem mieszanke snaka i banbonicka rozjasniam bialym

Tak podstawka nie jest zkonczona :P

Awatar użytkownika
Megi
Wałkarz

Post autor: Megi »

Bardzo ładnie i czysto pomalowany, podoba mi się szczególnie realistyczna broda. Niestety podstawka psuje cały końcowy efekt, jest w porównaniu do reszty dość niechlujnie zrobiona.

Awatar użytkownika
Telchar
Wodzirej

Post autor: Telchar »

Jak dla mnie wszystko fajne tylko podstawka z d... - zmień ją.

Draco
Chuck Norris

Nie mam pomyslu na podstawke a chcialbym by sie wyroznial....Ktos pomoze?:D

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

Post autor: Motyl »

Skała jest bardzo dobrym pomysłem tyko wykonnie jest nienajlepsze. Kup zobie podkładki korkowetakie pod kubki, tależe. Są one dostepne w różnych grubościach. Taka podkładka ładnie potargana znakomicie imituje skałę, dżo lepiej niż ta twoja(poksylina?)

Pozdro
Serwis społeczności Mordheim
www.najmita.net

check it out!

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

naklej kamyczki albo korek taki warstwowy i pomalowac na szarawy no i jazna trawka obowiazkowo
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

ODPOWIEDZ