Moje dwarfy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Moje dwarfy
Ostatnio zmieniony 17 paź 2007, o 20:53 przez Draco, łącznie zmieniany 7 razy.
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Zaje fajni, skóra po prostu wypasik jakie kolorki nażuciłeś na twarz??? chodzi mi o nazwy i kolejność
Pozdro....
Pozdro....
Malowanie bardzo ładne, tylko poza figurek taka bardzo statyczna.
-
- Chuck Norris
Ave
Szkoda tylko że wszyscy tak samo trzymają broń, no bo nawet kiedy jest rozkaz nie strzelać , to jeden podniesie chwilę później broń na ramię
Szkoda tylko że wszyscy tak samo trzymają broń, no bo nawet kiedy jest rozkaz nie strzelać , to jeden podniesie chwilę później broń na ramię
w realu lepsi bo sam foty robilem to wiem
Bardzo dobry schemat kolorystyczny. Najbardziej podoba mi się broń, świetne metaliki, bardzo równo nałożona farba i dokładne malowanie. Detale też są bardzo wyszukane - oczy, cieniowanie skóry, zarost, sakiewki... jest, co wymieniać Jedynie rękawice są dla mnie troszkę jednak za jasne, za bardzo krzykliwe Pierwszy z prawej krasnolud ma takie, jakie bym widział u wszystkich, ale to pewnie zasługa oświetlenia Zdjęcia się trochę nieostre, ale widać wszystko
Podstawki są bardzo dobre, natomiast ta pod cały oddział jest standardowa, brakuje jakichś kamieni tu i ówdzie
Ogólnie - dobra robota
Pozdrawiam
Sławol
Podstawki są bardzo dobre, natomiast ta pod cały oddział jest standardowa, brakuje jakichś kamieni tu i ówdzie
Ogólnie - dobra robota
Pozdrawiam
Sławol
Objecuje sie poprawic Btw zapomniałem złożyc podziekowania dla deada za fotyy...Dzieki Co do rekawic ten pierwszy z prawej ma inne nie wiedziałem jaki schemat wybrac no i wybrałem jasniejszy Moze to i zle...A teraz mam mały probem hmm mianowice taki ze po nałozeniu lakieru metaliki traca czesc swoich wlasciwosci czy jest jakis sposob na to oprocz omijania ich podczas nakładania??Co do skory...na poczatku bestial z dwarffleszem, sam flesz i potem mieszanki z elf fleszem na koncu sam elfKerim pisze:man, a nie możesz wklejać odpowiedni link?
o ten:
-- Hotlink for forums (1) ---
no ladni ladni ale boli mnie brak nmn
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Ale ja nie do ciebie piję z tymi literówkami, tak jakoś mi się napisało, to i dodałem że specjalnie.Draco pisze: Btw jestem Dyslektykiem walcze z tym ale nie zawsze wychodzi..
A nie masz błyszczącego w płynie?
tyle co 1/3 blistra kosztują.
Nie ... Kota ma tylko matowy odemnie pozyczony modelmastera na pezdelek ... a propos chyba to jest jeden z fajniejszych lakierow matowych jakich uzywalem i dobrze spelnia swoja role ...Kerim pisze:Ale ja nie do ciebie piję z tymi literówkami, tak jakoś mi się napisało, to i dodałem że specjalnie.Draco pisze: Btw jestem Dyslektykiem walcze z tym ale nie zawsze wychodzi..
A nie masz błyszczącego w płynie?
tyle co 1/3 blistra kosztują.
@Kota wrzucaj tu foty kolejne wyedytuj najlepiej topik i zrob Moje Dwarfy czy cosik i wrzuc reszte ...
- Szrederator
- Chuck Norris
ładnie ładne odcienie na rękawicach piękne rozjaśnienie na niebieskim tylko w brodach by się przydało troszkę więcej zaciemnień a poza tym atak klonów to jest