Nie... wolę robić inne rzeczy
np. "rodzina, praca, metalowe żołnierzyki, kumple, piwo itp. kolejność dowolna. "

Moderator: Bania
duzo?Grichalk pisze:50-60 zeta miesiecznie to faktycznie dużo,
GW ma tez wplyw na aborcje i kare smierciGrichalk pisze:Może sie uda ,ze będą kombinować tak jak i w Conanie, o niższy abonament dla nas w razie polskiego serwera, ale znając politykę GW wątpie zeby coś osiągnęli w tej materii.
to nie milosnik tylko zlodziejTelchar pisze:Standardowy miłośnik to ściąga 5 w miesiącu z torrentaSzaman pisze: duzo?![]()
to mniej niz przecietna gra komputerowa. mysle, ze standardowy milosnik gier komputerowych kupuje srednio jedna gre w m-cu.
Akurat jesli chodzi o gry online to warto placic za nie, pod warunkiem ze dzieki temu gra sie rozwija sa ciagle poprawione bugi i wprowadzane nowe rzeczy. Heh straszne rzeczy ze sie traci expa. omg, wlasnie od wowa glownie odrzuca to ze nie tracisz nic, zero emocji w pvp. Pograj np. w eve online tam jak giniesz nie tracisz expa (bo go nie ma) ale wtapiasz sprzet i przynajmniej sa emocje podczas walki.Hobbit pisze:To czekam na pierwsze wrażenia![]()
A co do WoW-a to abonament kosztuje koło 40-45zł a nie 60. Grałem na prywatnych serwerach i porównania z oryginałem nie ma. Co do Lineaga to gra jest płytka jak cholera. 8h bicia mobów, żeby zarobić 5% do lvlu? Podczas gdy od śmierci traci się 3%? Gdyby nie polityka, to nie było by tam nic ciekawego. I tak pozatym Dragon Network to nie Lineage tylko bóg wie co. Admini takie zmiany powprowadzali, że jak słysze jak znajomy opowiada co się tam dzieje to nic tylko załamać ręce.
Ale macie racje po co płacić za granie? Odpalasz torrenta i masz, ludzie którzy to napisali nie zasługują na twoje pieniądze. (żeby nie było nie jestem obiektywny bo jestem programistom)
Jaka bzdura? Powiem może o L2. Hobbit troche zle napisał.Raptaparat pisze:Ale bzdura... Tracenie expa zabiloby pvp na lvlach ponizej 70 (bo zakladam ze z lvl nie mozna spasc).
kul, 40 zeta