Znaczy się że ktoś może Cię z takowym pomylić ??Reiko pisze:Ja tam nie chciałbym być porównany do kapturowca![]()

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Rozpłaczesz się?Reiko pisze:Osobiście mnie to dotknęło, biorąc pod uwagę, że Maideni to moja ulubiona kapela.
Kwestia skali, tj. osłuchania i ogólnej znajomości muzyki. Skoro uważasz, że Maideni nie są monotonni, to pewnie spodoba Ci się Dream Theater - a dla mnie także ta ostatnia kapela jest strasznie samopowtarzalna.Reiko pisze:Ich muzyka może i jest mało różnorodna, ale nie monotonna i powtarzająca się. To ogromne wyolbrzymienie.
Rany, brak mi słów. Napisałem, że nigdy w życiu nie rozważę opcji takiej jak teraz, tj. wakacyjny wyjazd z biletami po sto z hakiem. Nie napisałem, że to zła kapela czy coś takiego - wprost przeciwnie, szanuję ich wkład w historię muzyki metalowej. Tyle że taki sam wkład mogliby mieć, gdyby nagrali jakieś 10 ze swojej ponad setki kawałków - i chętnie poszedłbym na nich jako godzinny support, ale nigdy jako na trzygodzinną gwiazdę wieczoruReiko pisze:Nie zarzucałem tego, ale przyznasz, że można było oznajmić niechęć do tego zespołu w inny, delikatniejszy sposób.
Poczułeś się lepiej? Jeśli tak bardzo Cię to dowartościowało to przeboleje ten fakt i tego nie skomentuje.Tomash pisze:Rozpłaczesz się?Reiko pisze:Osobiście mnie to dotknęło, biorąc pod uwagę, że Maideni to moja ulubiona kapela.
Z kapturowcem łączy mnie tyle samo co apaszkę z bolidem F1Sykstus pisze:Znaczy się że ktoś może Cię z takowym pomylić ??Reiko pisze:Ja tam nie chciałbym być porównany do kapturowca![]()
chyba najmłodszyBigos pisze:najstarszy utwor jaki zagrali pochodzil chyba z black albumu
Jasne bo nagłośnienie było liniowe.MUKER pisze: @grahnar
Eeee to w ogóle możliwe??
No ja byłem w połowie między tymi słupami z rzutnikami a sceną. Na oko może 40 metrów myślę i dokładnie na wprost lewych głośników.grahnar pisze:A w odległości do 100m od sceny tez tak było?