smerfne hity II libarbian terminator skonczony [6.05.08]

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Nostro
Chuck Norris

Post autor: Nostro »

Świetne detale.. łał...
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY :!: :!: :!:
Obrazek
http://klubfenix.vip.interia.pl

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Czemu ty nie sluchasz jak sie do Ciebie mowi. Idz mi stad z tym odwroconym gradientem!
Jak sie do czegoś przysra to nie ma przeproś :P :wink:

Co do figurki :

Fajny :) Podoba mi się twoje cieniowanie niebieskiego .Widać ,że masz to opanowane (szczególnie na SM :) ) Fajna szmatka (jaki to kolor ? dark flesh ?) .

p.s-Nie ścierpię tylko tej podstawki :wink: Jakaś taka na odwal się :P
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

Raptaparat pisze:Czemu ty nie sluchasz jak sie do Ciebie mowi. Idz mi stad z tym odwroconym gradientem! ](*,)
jak sie spotkamy to Ci przedstawie wszystkie moje "za" ;)

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Bardzo ciekawe, bo ja nie widze ani jednego "za".

Jeszcze co do figurki. Podstawka ma zla kompozycje - zaslania model, a to jest dosc powazny blad. Na szcescie jedyny powazny jaki dostrzeglem :)

Awatar użytkownika
likwidator
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: likwidator »

szurek masz rację jak się raptaparat uweźmie to nie ma przebacz
Co ty chcesz od biednego Siaska ?
Jego wina że ładnie maluje ? :D
Mi się bardzo podoba

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

noo... troche porobilem lepszych fotek i postanowilem sie posluchac starszego kolegi raptapapaparaarparparpaprarapraparparpata i wyszlo jak wyszlo. ja uwazam ze super ;) (tlo, nie fisgs)

pozdrawiam.

aaaa. a tu macie link na cmona ;)

http://www.coolminiornot.com/189793

Obrazek

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

Post autor: Robacek »

podstawka biedna reszta spoko

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Siasek pisze:slawol, czekam na twoj komentarz :twisted:
=D> <-- Może być? ;)

Figurka bardzo ładna, ale ta podstawka trochę dla mnie za...

ZARAZ! Przecież Ty ją całkowicie zmieniłeś! Kto Ci kazał? Ech, poprzednia była o wiele lepsza, tylko gdybyś uciął ten wystający element (drzwi, czy co to tam było).

Natomiast ta obecna... Nie wiem, no niby pomysł był, ale te płyty za bardzo do mnie nie przemawiają. Myślę, że bez tej ukośnej byłoby OK, ew. gdyby marine stał tylko na ukośnej, ale większej, opartej o podłoże/inny złom. A tak to podchodzi mi to już pod podłoże małej dioramki, a tu akurat brakuje detali. Jakoś tak mi się to widzi... Pomalowana jest za to lepiej od poprzedniej, ale pusto na niej ;)

Poprzednia podstawka była lepsza kompozycyjnie. I to o wiele. Jakieś takie te podstawki proste robisz, no. I brakuje im wykończenia na poziomie figurki. Jak się nie zaczniesz starać z podstawkami, to nie będę wchodził do Twojej galerii, o! [-( ;)

Malowanie bardzo udane, najbardziej podobają mi się naramiennik z czaszką i książka.

Aha - pomijając fakt gradientu (Raptaparat ma 105% racji), znów uważam, że zdjęcia na białym tle wyszły najlepiej - czyste, wyraźne... Po prostu lepsze. Kolor tła za bardzo się zlewa z kolorem pancerza, a to nie sprawia korzystnego wrażenia, na mnie na pewno nie :D Jasne tło (nawet gradient) byłoby o wiele lepsze. Tak, tak, nie krzyw się :twisted:, model musi być wyeksponowany, żeby uwagę przyciągnąć.

I tyle. Dużo detali, dużo pracy, staranne wykonanie... Świetny model i już :)
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Ciesze sie, ze obrobiles zdjecia jak czlowiek :) Jeszcze tylko jedna rzecz - ciasne masz kadry. 50-70 pikesli wiecej wolnego miejsca na gorze kazdej fotki i byloby swietnie.

ODPOWIEDZ