Ponury Angus & reszta trolli
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Też bym chciał na szybko tak malować, a tak to mi idzie gorzej i na dodatek w ślimaczym tempie
Na szybko, ja bym tak wolno pewnie nie pomalował
Wszystko pieknie ładnie tylko nie przemawia do mnie zaznaczenie front arca na podstawce, gdybym nie znał sie na tym systemie po prostu pomyślałbym że podstawka jest upierdzielona farbą.
Wszystko pieknie ładnie tylko nie przemawia do mnie zaznaczenie front arca na podstawce, gdybym nie znał sie na tym systemie po prostu pomyślałbym że podstawka jest upierdzielona farbą.
I jeszcze pytanie techniczne jakich farb używasz, bo kolory są takie głakii i matowe, nie takie "soczyste jak moje cytadelki i p3, a może po prostu to spray matowy?
Jak dla mnie słabo wygląda to zaznaczenie przodu Co do malowania to bardzo fajne Szczególnie dobrze wyglądają metaliki ,no i skóra fajnie wyszła .
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Malowanie jest tak samo dobre, jak na reszcie armii - to że na szybko jak widać Ci nie szkodzi.
Nie ukrywam jednak że figurki urzekły mnie same w sobie bardziej nawet niż malowanie - są po prostu świetne.
Stąd mam pytanie, jakiej one są wielkości? W stosunku do zwykłych figurek z WFB. Nie znam się w ogóle na Hordach i w życiu nie widziałam figsów z tego systemu na żywo...
Nie ukrywam jednak że figurki urzekły mnie same w sobie bardziej nawet niż malowanie - są po prostu świetne.
Stąd mam pytanie, jakiej one są wielkości? W stosunku do zwykłych figurek z WFB. Nie znam się w ogóle na Hordach i w życiu nie widziałam figsów z tego systemu na żywo...