Ponury Angus & reszta trolli
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Ponury Angus & reszta trolli
Warlock do mojej bandy trolli. Malowany tak co by sie nie napinać i zrobić figse do gry. Niestety trochę nie przyłożyłem sie do obróbki modelu przed malowaniem co niestety momentami widać (przy następnych modelach już nie popełniłem tego błędu). Ogólnie malowany na modłę 'good enough' mam nadzieje, że mimo to robi pozytywne wrażenie.
Ostatnio zmieniony 7 cze 2008, o 22:23 przez MuK, łącznie zmieniany 1 raz.
"O DŻIZAS FIOLETOWY TROLL NIE KAPUJE?!?!??!??11?!"
A na poważnie.
Do gry jest świetny i nie ma się po prostu czego przyczepić, bo to nie popis artystycznych możliwości tylko super model na stół.
Osobiście ograniczyłbym kolory, bo IMO jest za duża kaszana, ale to kwestia gustu więc nie ma wpływu na ogólną ocenę 5.0, proszę o indeks
A na poważnie.
Do gry jest świetny i nie ma się po prostu czego przyczepić, bo to nie popis artystycznych możliwości tylko super model na stół.
Osobiście ograniczyłbym kolory, bo IMO jest za duża kaszana, ale to kwestia gustu więc nie ma wpływu na ogólną ocenę 5.0, proszę o indeks
Fedek, ale to juz po sesji
Ja mysle ze ciut przeswietlony jest, wiele zyskuje przy ogladaniu na zywo.
Jak juz mowilem, tylko ta szmatka pomiedzy nogami jest jakoby niedorobiona. I podoba mi sie taki wielobarwny trolek.
I trzeba by ci ten fiolet zabrac.
Ja mysle ze ciut przeswietlony jest, wiele zyskuje przy ogladaniu na zywo.
Jak juz mowilem, tylko ta szmatka pomiedzy nogami jest jakoby niedorobiona. I podoba mi sie taki wielobarwny trolek.
I trzeba by ci ten fiolet zabrac.
- Kedziorson
- Masakrator
trzeba Wam Falubazy zabrać farby!!! nie było Was u nas na turnieju!!
17 macie szanse się wykupić...przyjechać i przegrać (jak zawsze )
praca bardzo fojna...ale IMO spodenki całe zielone powinny być i w białe paski
17 macie szanse się wykupić...przyjechać i przegrać (jak zawsze )
praca bardzo fojna...ale IMO spodenki całe zielone powinny być i w białe paski
Młody ma sesje dopiero za rokKallessin pisze:Fedek, ale to juz po sesji
Adam przez takich kujonów jak ty, ludzie myślą, że na studiach są ferie i 3 miesiące wakacji
ps.
Ahahahahahah, Kędzior mówisz poważnie? Dawno się tak nie uśmiałem. To tak jakbyś popatrzył na zebrę i powiedział 'lepsza byłaby biała w czarne paski'. Haha!IMO spodenki całe zielone powinny być i w białe paski
no niepowiem niepowiem, muk sie rozwijasz nieźle.
figsa jak na figse na szybko calkiem spoko. tak, ale paski powinny byc zielone w biale paski nie odwrotnie
figsa jak na figse na szybko calkiem spoko. tak, ale paski powinny byc zielone w biale paski nie odwrotnie
-
- Kretozord
To było lepsze niż Tadeusz DrozdaSiasek pisze:no niepowiem niepowiem, muk sie rozwijasz nieźle.
a kim.czym jest tadeusz drozda? bo niełapie ;]
nie ;] nie zart
nie ;] nie zart
Za młody jesteś, żeby pamiętać "Śmiechu Warte" Tadeusz Drozda to jeden z najbardziej nieśmiesznych polskich satyryków. Jeśli uda Ci się zobaczyć jakiś archiwalny odcinek "Śmiechu Warte" to zrozumiesz o co chodzi.
mowie ogolnie. nie wygrał tylko 2 miejsce mial
aaa ;] dobra smiechu warte to pamietam. ;] hehe, tak tak ;] typ był dobry ;]
aaa ;] dobra smiechu warte to pamietam. ;] hehe, tak tak ;] typ był dobry ;]
pierwsze wrazenie to "ooooo jaki kolorowy az po oczach daje" ale jak sie popatrzy dluzej to stwierdzam ze jest ok ... podoba mi sie ta korozja na miedzianych elementach
Probuje sie doszukac sensu w tej wypowiedzi... wez ty chlopaku nie pij wiecej oOSiasek pisze:no niepowiem niepowiem, muk sie rozwijasz nieźle.
Troll jest swietny! Bardzo mi sie podobaja kolory - mocne, wyraziste, kreskowkowe w sumie. Wgl figurka sama w sobie jest genialna.
Rapta ma racje. Siasek czlowieku zastanow sie co ty piszesz. Jezyk polska byc trudna , wszyscy wiemy , ale chyba w szkole czegos Cie ucza co ? Twoja stylistyka jest masakryczna , nastepnym razem przeczytaj co napisales , zanim nacisniesz magiczny przycisk wyslij.
Odnosnie pracy - bardzo mi sie podoba. Poziom jest zdecydowanie wyzszy niz na stol jak niektorzy pisza. Dobrze dobrane kolory , dokladnosc wykonania , nic tylko pogratulowac i trzymaj tak dalej.
Odnosnie pracy - bardzo mi sie podoba. Poziom jest zdecydowanie wyzszy niz na stol jak niektorzy pisza. Dobrze dobrane kolory , dokladnosc wykonania , nic tylko pogratulowac i trzymaj tak dalej.
Ostatnio zmieniony 11 lut 2008, o 00:20 przez Ziemko, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.privateerpress.com/ - polecam Troll jest z Hordes.
Na mnie zrobił takie wrażenie, że mój mięsień gwieździsty poszerzył się dwukrotnie i przemówił do mnie w nieznanym języku. Dla mnie 5+, aczkolwiek ta niebieska koszulka wygląda dla mnie tak za czysto i za nowo, przydałoby się ją lekko przybrudzić. Ale i tak jest , aż chciałbym zobaczyć całą bandę TROLI.MuK pisze: mam nadzieje, że mimo to robi pozytywne wrażenie.
mamo, dostalem dzisiaj trzy szostki z religii ;]
Mnie się podoba Szczególnie fajnie wyszła broń i kubraczek (z tyłu) .
p.s-Z tym fioletem to masz chyba jakieś zboczenie widziałbym inna skórę ale ...
p.s-Z tym fioletem to masz chyba jakieś zboczenie widziałbym inna skórę ale ...