Moderator: swieta_barbara
PGA - 25 zł, placuszek w ilości dowolnej (ludzie generlanie opychali sie nim dwa dni non stop i nie zabrakło), nocleg w schronisku młodziezowym. Drużynowe mistrzostwa Wielkopolski, cenowo ciut w dół, ale poza tym lokal standardem nie odbiegający od masterów.Szafa nie mowie ze nie Smile Mi chodzi o cene Wink Bo takiej jeszce chyba nie bylo
świetny tekst, nic nie rozumiem ale wrzuce sobie w podpisteraz ja to mowie ze zle sie dzieje na ll, ls, itd itp, bo przejela trendy jakiejs dziwnej korupcji, biurokracji itd
A tak dostaliby krewni i znajomi Czarnego.Ale lepiej, zeby krewni i znajomi krolika jednak dostali, co? Jankiel, daruj tą nieszczerość, żeby nie napisać obłudę...
Zapomnij. Nie będę rozmawiał na temat spiskowej teorii przydzielania masterów. A poza tym, ani nie ma mnie na LL, ani nie głosowałem. Ale bardzo śmieszy mnie postawienie sprawy - zrobiliśmy dobrego lokala, to master należy nam się z automatu. A jak nie dostaniemy, to będzie oznaczało jakiś spisek. Legionowo też pewnie nie dostało, bo się zachód zmówił.Licze na podjecie rekawicy i dyskusje, bo na LL nie mam dostepu.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
A żebyś wiedział.Jankiel pisze:Legionowo też pewnie nie dostało, bo się zachód zmówił.
Aha, czyli nie gadamy i zamiatamy sprawe pod dywan.Jankiel pisze:Zapomnij. Nie będę rozmawiał na temat spiskowej teorii przydzielania masterów. A poza tym, ani nie ma mnie na LL, ani nie głosowałem. Ale bardzo śmieszy mnie postawienie sprawy - zrobiliśmy dobrego lokala, to master należy nam się z automatu. A jak nie dostaniemy, to będzie oznaczało jakiś spisek. Legionowo też pewnie nie dostało, bo się zachód zmówił.
Nie istniej zadna sekta Gorzów-Wrocław-KrakówKielon pisze:To, że jest jakiś dziwny front Gorzów-Wrocław-Kraków, to widać gołymi oczyma, zresztą chłopaki sami się do tego przyznają.
NIE? To spójrz na swój avatar!Nie istniej zadna sekta Gorzów-Wrocław-Kraków
Łe, to nie wiedzą o tym ani Ci którzy w niej sa ani Ci którzy w niej nie są? To fajna ta nowa Unia! Mogę tez w niej być? Propozycje korupcyjne prosze zgłaszać na privatylko ani ci co w nie sa ani ci co w niej nie sa nie maja jeszcze o tym pojecia
Stałe hobby, co?Szmajson pisze:
A to że Tropik nie jest Masterem, sadze ze spowodowała to frekwnecja poniżej 40 osób na ostatnim turneju klasy Master w Legionowie.
Gorzów miał 3 jeszcze niedawno. Ale za wiele to nie zmienia - przy 40 głosujących.wrocław (2 glosy na LL) + gorzów (2 głosy na LL) + kraków (2 głosy) to razem 6 głosów
A mnie się wydaje, że to kompletnie chybiony pomysł formatu 3x1000 przesądził o tym, że nie dostaliście mastera. Ludzie wola grać single na duże punkty i to też miało wpływ na wynik głosowania.A to że Tropik nie jest Masterem, sadze ze spowodowała to frekwnecja poniżej 40 osób na ostatnim turneju klasy Master w Legionowie
A może nie upublicznisz ich dlatego, że są to informacje bardziej śmieszne, niż "porażające"Pisze o tym, ze szanse nie sa rowne, bo isnieje jakas koalicja, ktora ustawia te glosowania - slyszalem rozne ciekawe rzeczy m. in. w ten weekend na privie, ale poniewaz nie jestem ch**em, to ich tu nie upublicznie
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
albo konkrety, albo morda w kubeł.CzarnY pisze: Pisze o tym, ze szanse nie sa rowne, bo isnieje jakas koalicja, ktora ustawia te glosowania - slyszalem rozne ciekawe rzeczy m. in. w ten weekend na privie, ale poniewaz nie jestem ch**em, to ich tu nie upublicznie.
ja np myslalem ze tak juz bedzie w tym sezonieMarek Golan pisze:Luz.
W przyszlym roku moznaby zrobic mus glosowania i wejscia jednego osrodka, ktory w tym roku nie robil mastera, co by zawsze najgorsza impreza odpadala a wchodzila inna na jej miejsce i bylo jakies przetasowanie. Liczac oczywiscie DMP jako ten sam osrodek.
tez tak sadze, mieli dobry termin, poczatek Stycznia, nawet wiekszy plus Motostajni imo byl, bo w zimie siedzisz w cieplym milym lokalu a nie w jakiejs zimnej niedocieplonej szkole... no tyle ze nocleg mega kijowy i mam nadzieje ze chlopaki cos z tym zrobia (kapitanowie Sparrow wiedza o co chodziMarek Golan pisze: Choc prawde mowiac Bydgoszcz IMO sporo ryzykuje wybierajac taki termin, ale to juz ich sprawa i napewno wiedza co robia