Dzięki za info
Nom kiedyś z przymusu pracowałem z figurkami od Warlorda i to była dość trudna współpraca
Chyba skuszę się na kilka różnych zestawów z WGF, tak żeby przetestować.
Aaa to też go polecę. Co prawda nie wfb w nim kupowałem, ale to nieistotne. Zawsze można przedzwonić, spytać się, od ręki są w stanie większość rzeczy sprawdzić. Transport błyskawiczny. Bardzo sprawnie się tam kupuje.
Jak sie cos pojawia, to najlepiej dzwonic, obsluge maja na poziomie
co do zamawiania - jak maja na ztanie i zamowisz do 15:00 to dostaniesz figsy nastepnego dnia, jak nie maja na stanie to musza sprowadzic wiec czeka sie nieco dluzej (raz na tydzien maja dostawe z GW)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Ja mogę z czystym sercem polecić BattleBear Ostatnio zamawiałem kilka modelarskich akcesoriów i figsy Gamezone i wysyłka była błyskawiczna (zapłaciłem bodajże w czwartek, dziś = poniedziałek) mam paczkę u siebie Naprawdę polecam
Ja z przyjemnością mogę polecić Gnoma.
Zarejestrowałem się tam przedwczoraj. Kupiłem pare pudeł w cenach o kilkadziesiąt złotych niższych niż u konkurencji (sic!) i dziś doszła już paczka kurierem (przesyłka gratis przy dużym zamówieniu).
Gnom ma bardzo dobre ceny, lepsze nawet niż Arena w tej chwili. Jak tylko mają wszystko co chcesz zamówić na stanie to już następnego dnia dostajesz paczkę. Kurcze jednak jest możliwe znaczne obniżenie cen na produkty GW
Również polecam Gnoma. ekspresowa dostawa i do tego na moją prośbę o narysowanie dinozaura na pudełku, narysowali aż 2
Jak zobaczyłem to pudełko to dzień stał się milszy.
Jeszcze raz gorąco polecam