Dzięki za odp Teraz noble na orle HoDa, hełm nabiera rumieńców Już nie mówiąc o możliwych kombinacjach z nowymi common magic itemami.Będzie.
I o ironio losu eternal guard kindred staje się zdecydowanie najlepszym, bardzo ekonomicznym kindredem
Moderator: Gremlin
Dzięki za odp Teraz noble na orle HoDa, hełm nabiera rumieńców Już nie mówiąc o możliwych kombinacjach z nowymi common magic itemami.Będzie.
Parravon pisze:Człowieku jaka " Flaing Skirmisza" mają zasadę Flying Cavalry a w rulebook-u poczytaj sobie o zasadach Flyers od strony 68 czytaj wszystkie zasady to nie będziesz miał takich problemów.mi_hau pisze:w RB nie ma ze Terki to Flaing Skirmisza jedynie - cold blod, Poison, flaing cavalary
Wg ArmyBuildera nie mogę Hihborna EthernalKindred wpakować na Great Eagla ??? Poza tymztymi przedmiotami wychodzi mitylko na 5+save ? Albo coś źle kombinuje, albo ....... oświećcie mnie ?Soulferin pisze:Mi sie np. podoba Highborn Eternal Kindred z Armor of Fortune + Dawnstone + Crown of Command + shield, spear i Great Eagle. Sv. 1+ z przerzutem, ward na 5+, stubborn. Koszt to 306 pkt. Moze nie jest wymiataczem ale spokojnie przetrzyma jakiegos duzego kloca na parę tur
Proponuję czasem lekturę źródła czyli naszego AB.Heptun pisze:To zauważyłem, ale chyba Kindreda nie można dać na orła? Czy można ?
No czytam, czytam, czytam,..... tylko, że woooolnobigpasiak pisze:Proponuję czasem lekturę źródła czyli naszego AB.
Nie jest zaznaczone że działa on tylko na piechtę jak np alter czy WW czyli można.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Nie.runepriest pisze:co do rozpy to była taka. (Pasiaka taka sama)